STERILIZATORIUS UV-C BLUE Išskleisti

SANITIZATORIUS UV-C BLUE

Pristatymas 5-10 d.d.

60,20 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Dezinfekacimo procedūrai naudojamos UV-C bangos 254mm ilgio, kurios naikina vegetuojančių mikroorganizmų formas. Šis įranginys skirtas sausai dezinfekcijai, todėl nenaudojami jokie papildomi dezinfekavimo skysčiai. Įreginys visada turi būti švarus (išvalytas).

Įraniai, kuruos ketinama dezinfekuoti, turi būti maksimaliai išskleisti, kad juos pasiektų UV-C spinduliai (kaikurie net išrinkti, specialiai dezinfekcijai).

Papildoma informacija:

1. Sanitizatorius pagamintas iš itin aukštos kokybės medžiagų

2. Dezinfekcijai naudojama ultravioletinė šviesa

3. Dezinfekcijos laikas - 45 min. 

Techniniai duomenys:

220-240V

50Hz

8W

matmenys:

ilgis40 cm
plotis 30cm
aukštis 15 cm

Įrenginį nerekomenduojama laikyti šalia vandens arba drėgnose vietose. 

Norint dezinfektuoti įrenginius, reikia prieš tai juos išplauti (dėti švarius) į įreginio vidų ir uždaryti įrenginio dangtelį. 

Įjungti darbo paleidimo mygtuką 0-1 ir nuo to laiko skaičiuoti sterilizavimo laiką. Atidarius įreginį po sterilizavimo - šviesa išsijungs automatiškai, sterilizacijos procesas bus sustabdytas.

Šio tipo sterilizatoriai skirti įrankiams, kurie neturi salyčio su krauju(kirpėjų įrankiai, pincetai ir t.t.) taip pat įrankiams, kurie yra iš plastiko arba turi plastikinių detalių. Tačiau tokios sterilizacijos, kaip karšto oro sterilizatoriai neatlieka (manikiūro įrankiams netinka).

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.