Stiprinančios - raminančios ampulės 10x3 ml Išskleisti

Stiprinančios - raminančios ampulės su vit. A,E 10x3 ml

pristatymas 5-10 d.d.

12,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Skirta odai su išsiplėtusiais kapiliarais, odos regeneracijai bei drėkinimui.

Su vitaminais A ir E, pantenoliu ir japonų daugiamečiu ekstraktu. Šis kompleksas pasižymi išlyginamuoju ir stiprinamuoju poveikiu. Pagerina kraujagyslių sieneles ir jų atsparumą, pagreitina regeneracijos procesus, sustiprina ir atstato pažeistą odos hidrolipidinį sluoksnį.


Veikliosios medžiagos:

Pantenolis, provitaminas B5. Vitaminas B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio atsinaujinimo procesus. Suteikia odai glotnumo. Tai ingredientas, gydantis, raminantis sudirginimą bei puikiai  drėkinantis. Jis lengvai įsiskverbia giliai į odą, sumažindamas epidermio vandens nuostolius ir efektyviai drėkindamas odą, suteikdamas jai minkštumo ir elastingumo. Naudinga gydant žaizdas ir nedidelius odos pažeidimus, taip pat gydant randus.

Japoniniame kriaušių ekstrakte yra iki 30% vitamino P. Dėl šios priežasties jis turi nuostabų švelninantį ir stiprinantį poveikį. Pagreitina regeneracijos procesus, reguliuoja lipidų pusiausvyrą. Japoniškas kriaušių ekstraktas pagerina kraujagyslių sienelių elastingumą, atsparumą ir stiprumą.

Vitaminas E, pasižymintis antioksidaciniu aktyvumu, stabdo odos senėjimo procesus. Atstato natūralų epidermio barjerą ir veiksmingai apsaugo nuo dirginimo. Jis slopina transepiderminio vandens netekimą (TEWL), nes pagerina odos drėkinimą. Apsaugo nuo uždegimų susidarymo, stiprina kraujagyslių sieneles ir gerina odos aprūpinimą krauju.

Retinolis - pagrindinė vitamino A forma. Jis atjaunina odą, stangrina, skaistina ir regeneruoja epidermį. Tai pagerina odos tonusą, pašviesina ją, pašalina spalvos pakitimus ir išlygina. Stimuliuoja gyvą odos sluoksnį, stiprina kolageno skaidulas, kurių dėka atstatomas jos elastingumas.


Naudojimas:

Ampulės skirtos gydyti dermaroleriu, sonoforezei, ultragarsui, bevielei mezoterapijai ir išoriniam naudojimui ant odos namuose.

Tepkite ant nuvalyto veido, kaklo ir dekolte.

Talpa: 10x3 ml

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.