RefectoCil oksidantas 3%, 100 ml Išskleisti

RefectoCil oksidantas 3%, 100 ml

9,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

RefectoCil oksidantas 100 ml

Blakstienos ir antakiai nudažyti su RefectoCil visada atrodys puikiai ! Blakstienos atrodys aiškiai ilgesnės ir didesnės apimties, nes dažymas išryškina visą jų ilgį. Šviesius antakius galima pabrėžti tamsiais dažais. Tamsius antakius galima pašviesinti, kad jie derėtų prie nudažytų šviesių plaukų. Taip galima derinti ryškumą ir spalvą prie bet kokios plaukų spalvos.

Blakstienų dažymas puikiai tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius. Dažymas taip pat patiks sporto mėgėjams, nes dažai yra atsparūs vandeniui ir jie nenubėga nuo prakaito. Užtenka apie 200 procedūrų. Spalvą išsilaiko iki 6 savaičių. RefectoCil oksidacinis skystis skirtas antakių ir blakstienų dažymui. Paprastas ir saugus naudojimas, trumpas veikimo laikas. Oksidantas sukurtas naudoti su RefectoCil dažais antakiams ir blakstienoms. Užtenka apie 200 procedūrų.

Naudojimas:  sumaišyti 10 lašų 3% oksidanto skysčio su 2 cm dažų antakiams ar blakstienoms. Maišykite, kol masė taps vientisos konsistencijos. Užteptus dažus laikykite 5-10 min, priklausomai nuo pageidaujamo intensyvumo.

Skirta tik profesionalams. Vengti sąlyčio su akimis. Mūvėti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.