BIO HENNA RUDOS SPALVOS KAPSULĖS Išskleisti

Bio Henna kapsulės ŠVIESIAI RUDA spalva

Šiuo metu produkto neturime

16,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

BIO HENNA tai ilgai išliekantys antakių dažai kapsulėse. Indelyje yra 30 kapsulių (iš viso 6 gr.)  

Patogu ir lengva naudoti, nes viena kapsulė, sukurta specialiai vienai procedūrai, vienam klientui. Tereikia sumaišyti jos turinį su vandeniu iki kreminės konsistencijos.

BIO HENNA PREMIUM yra aukštos kokybės dažiklis, kuris ne tik nudažo, bet ir pagerina ir atkuria antakių struktūrą. Siūloma spalvų paletė patenkins visas moteriškos lyties atstoves - nuo platininių blondinių iki deginančių brunečių. Sudėtyje esanti chna yra 100% natūrali priemonė. Ji maišoma tik su vandeniu, procedūros metu nenudojanas kenksmingas amoniakas arba oksiduojančios medžiagos, skirtingai nei dažuose. Dėl organinių komponentų, chna neturi kontraindikacijų ir yra saugi alergiškiems žmonėms ir nėščioms moterims, vienintelė išimtis gali būti individualus netoleravimas. "Bio Henna Premium" dažai, dažymo metu, neleidžia susidaryti nepageidaujamų dėmių ir vienodai nudažo odą ir plaukus. Priklausomai nuo maišymo, išlaikymo laiko ir pašalinimo technologijos, galite išgauti natūralesnį ir ryškesnį efektą.

Laikymas sausoje vietoje tempertūra +15 - +25°C

Sudėtis: indiška lavsonija, ispaniška lavsonija, egiptietiška lavsonija, kenų lavsonija, sudono lavsvonija, usma, indegofera, teobroma, hidrochloridas.
Saugumas: patekus į akis būtina plauti po tekančiu vandeniu.
Nenaudoti maiste, saugoti nuo vaikų.

Rekomenduojama atlikti alerginį testą. Sudirgus odai (paraudus, niežti) nuplauti vandeniu ir nutraukti procedūrą.

Unikalus ŠVIESIAI RUDAS atspalvis, neturintis analogų. Idealiai tinkantis šviesioms rudaplaukėms.


Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.