Sumažėjusi kaina! GABBIANO Barber kirpėjo fotelis "CLAUDIUS GOLD" Išskleisti

Barber kirpėjo fotelis "CLAUDIUS GOLD"

pristatymas 5-10 d.d.

2 100,94 €

su PVM.

2 111,14 € su PVM.

-10,20 €

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Patogus barber fotelis su daugybe reguliavimo galimybių GABBIANO CLAUDIUS GOLD. Suteikia maksimalų komfortą ne tik klientui, bet ir meistrui. Kėdėje galime nustatyti ne tik aukštį, bet ir atlošo nuolydį bei ilgį. Kojų atrama taip pat reguliuojasi.„CLAUDIUS GOLD“ fotelis yra ne tik patogus ir lengvai reguliuojamas, bet ir nepaprastai stilingo dizaino. Jis puikiai tiks sendinto stiliaus salone. Baldas puikiai išbaigtas. Net ir mažiausios krėslo detalės yra pagamintos itin tiksliai. Dengtas originaliai atrodančiais apmušalais iš aukštos kokybės eko odos. Ji yra atspari dilimui ir lengvai prižiūrima. Sunkus ketaus pagrindas suteikia baldui stabilumą net ir esant didelei apkrovai.



Gerbiami pirkėjai,
Atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai, vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki buto, kurių svoris viršija 30 kg. Labai prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padės Jums atnešti prekes į Jums reikiamas patalpas ar vietą tuo atveju, jei į patalpas nėra tinkamo privažiavimo krovininiam liftui.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.