Priemonė greitai paviršių dezinfekcijai "Chemi-Pharm BACTICID" 500 ml Išskleisti

Priemonė greitai paviršių dezinfekcijai "Chemi-Pharm BACTICID" 500 ml

Translator

Detaliau

Šiuo metu produkto neturime

6,55 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Priemonė greitai paviršių dezinfekcijai Chemi-Pharm „Bacticid K“, CHEM006, 500 ml


Alkoholinis dezinfektantas greitai paviršių dezinfekcijai.

„Bacticid“ dezinfektantas etanolio pagrindu, skirtas greitai alkoholiui atsparių neinvazinės medicininės įrangos paviršių dezinfekcijai. Efektyvi priemonė greitai ir reguliariai dezinfekcijai, esant aukštiems higienos reikalavimams. Tiekiama kaip paruoštas tirpalas, kuris yra labai patogus naudoti. Be aldehidų, kvepalų ir dažiklių, tinka visiems alkoholiui atspariems paviršiams. „Bacticid“ pasižymi plačiu baktericidiniu , mykobaktericidiniu, virucidiniu (tame tarpe HBV, HIV, HCV, Adeno, Noro, Vaccinia), fungicidiniu ir mieliocidiniu poveikiu.


Naudojimas:

Paviršiaus dezinfekavimas nuvalant: vienkartinę šluostę sudrėkinkite pakankamu kiekiu „Bacticid“ ir nuvalykite paviršius.

Paviršiaus dezinfekavimas purškiant: purškite „Bacticid“ ant paviršių ne mažesniu kaip 30 cm atstumu. Rekomenduojama naudoti sunkiai pasiekiamiems paviršiams.

Įspėjimai: Labai degus skystis ir garai. Saugoti nuo vaikų. Laikyti atokiau nuo karščio, karštų paviršių, kibirkščių, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Laikyti talpykloje sandariai uždarytą. Dėvėti apsaugines pirštines. Laikyti gerai vėdinamoje vietoje. Turinį ir (arba) konteinerius išmeskite atitinkamai pagal pavojingų atliekų ar pakuočių ir pakuočių atliekų reglamentą.

pH 6.5 – 7.5

Sudėtis:

Etanolis 72%

Dveji ketvirtiniai amonio junginiai

Tenzidai


Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.