Baktolin pure dezinfekuojantis losjonas muilas Išskleisti

Baktolin Pure dezinfekuojantis muilas, 500ml

Dokumentus rasite skiltyje "PRIEDAI". Neturite galimybės atsispausdinti? Įsigykite dokumentų spausdinimą (0.50€) 

Detaliau

3,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Baktolin pure 

Bekvapis ir bespalvis rankų ir odos plovimo losjonas, ypač jautriai odai

SUDĖTIS:

Vanduo, sodos lauretsulfatas, sodos chloridas, PEG-7-glycerilkokoatas, cocamidopropilbetainas, glicerinas, disodiumlauretsulfosuccinatas, sodos benzoatas, PEG-120 metylgliukodioletas, sodos citratas.

 SAVYBĖS:

- be kvapo ir dažo mežiagų - nuodugniai valo - sudėtyje turi modernius, odai švelnius tensidus - neturi muilų ir šarmų - pH – 5,5

PASKIRTIS:

Baktolin basic pure naudojamas visur, kur reikalingas rankų ir kūno plovimas, pvz. visuose ligoninių skyriuose, poliklinikose, slaugos įstaigose, masažo kabinetuose, maisto perdirbimo pramonėje, virtuvėse ir kt. Naudojamas kūno prausimui duše ar vonioje. Ypač tinka kūdykių maudymui.

NAUDOJIMAS:

Baktolin basic paėmimui iš flakonų gali būti naudojami sieniniai dozatoriai arba dozavimo pompos. Rankų plovimui, dozatoriaus pagalba, iš flakono paimama 2 - 3ml Baktolin basic pure, išmuiluojamos prieš tai  sudrėkintos vandeniu rankos, gerai nuskalaujama, nusausinama. Kūno prausimui Baktolin basic p yra naudojamas kaip įprastinis  dušo losjonas. Baktolin basic pure dėl neutralaus pH ir jo sudėtyje esančių odai švelnių tensidų nežaloja rankų odos. Net ir labai dažnai naudojant šį  plovimo losjoną oda lieka lygi ir švelni.

Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

Norėdami atsisiųsti priedus, turite prisijungti.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.