COLORTRAK Plaukų dažymo folija "MIDNIGHT SHIMMER" 400 vnt. Išskleisti

Plaukų dažymo folija "MIDNIGHT SHIMMER" 400 vnt.

15,78 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Profesionali plaukų dažymo folija „Midnight Shimmer Professional“. Juodos spalvos folija dekoruota aukso blizgučiais ir sidabrinėmis žvaigždutėmis, nukels jus į kitą galaktiką! Reljefinis „meteorito“ raštas padeda išvengti slydimo.

DAUGYBĖ DAUGYBĖ PANAUDOJIMŲ! Komplekte yra 400 folijos lakštų, kurių matmenys 5 ”x 10,75”. Jei turėsite tiek daug folijos lakštų, galėsite lengvai sukurti dažymą po dažymo.Ne tik didelis kiekis, bet ir lengvas lakštų paėmimas!

ŽAVINGAS AUKSINIŲ BLIZGUČIŲ DIZAINAS! „Colortrak“ įsipareigoja kurti madingus, linksmus, spalvingus dizainus, kurie priverčia klientus ištarti VAU! Auksinis folijos blizgesys garantuos klientų susižavėjimą ir padės jums sukurti dar aukštesnio lygio dažymus.

OPTIMALUS DENGIMAS! „Colortrak“ folijos yra gamintos optimalios tekstūros ir storio, tam kad padėtų stilistui atliekančiam pažangias foilyage ir balayage technikas, dažymus bei šviesumus! Naudokite šiuos atskirus folijos lakštus ir pamirškite netvarką!


* Plaukų dažai ir šviesintojai turi būti tepami ant sidabrinės pusės.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.