GEHWOL Balm Dry Rough Skin sausos pėdų odos balzamas, 75 ml Išskleisti

GEHWOL Balm Dry Rough Skin sausos pėdų odos balzamas, 75 ml

Turime

9,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Produkto aprašymas

Sausos pėdų odos balzamas su avokadų aliejumi. Sausų pėdų balzame GEHWOL yra daug odai malonių sudėtinių medžiagų: avokadų aliejus maitina, alavijų aliejus ir šlapalas minkština odą. 

Poveikis: 

Šiurkšti ir sausa oda vėl taps lygi, elastinga ir atspari. Vėsinantis mentolis, natūralūs rozmarinų ir levandų eteriniai aliejai gaivina pėdas. Įtrynus balzamu pėdas, šios tuoj pat nustoja degusios. Antimikrobinės medžiagos farnezolis ir klimbazolis ilgam panaikina nemalonų kvapą. Šis balzamas ilgam palieka išpuoselėtų pėdų pojūtį bei saugo jas nuo grybelio ir kitų infekcijų. 

Kaip naudoti: 

Išspauskite 1-2 cm kremo ir kasdien pamasažuokite pėdas ir tarpupirščius. Šis balzamas greitai įsigeria, ilgam suteikia išpuoselėtų pėdų pojūtį.
Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.