"Didier Lab" kamufliažinis gelis, Peach, 15 g. Išskleisti

"Didier Lab" kamufliažinis gelis, Peach, 15 g.

Šiuo metu produkto neturime

14,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

"Didier Lab" kamufliažinis gelis, Peach, 15 g.

  • Nerūgštinis, tirštokos konsistencijos, vidutinio klampumo, nenutekantis, savaime išsilyginantis.
  • Maskuojantis gelis. Puikiai susilieja su natūralaus nago plokštele. Ypatingai tinkamas tobulam prancūziškam priauginimui! Galima rinktis iš trijų, su odos spalva derančių, atspalvių: persikinio (Peach), kūno (Nude), odos (Skin).

---

  1. Kaip įprasta paruoškite nago plokštelę: atlikite manikiūrą ir suteikite nagui formą
  2. Pašalinkite riebalų bei drėgmės perteklių nuo nago plokštelės "Didier Lab" Dehydrator.
  3. Pagal nago plokštelės būklę aplikuokite papildomą surišimo priemonę (Acid free Bond, Extra Bond Nail Repair arba Acid Primer).
  4. Įtrinkite pirmąjį sluoksnį pasirinktu skaidriu geliu į nago plokštelę bei formuokite ilgį.
  5. Polimerizacijos trukmė: 90 s. LED/ 3 min UV lempoje.
  6. Antruoju sluoksniu naudokite kamufliažinį gelį ir suformuokite nago apimtį.
  7. Polimerizacijos trukmė: 90 s. LED/ 3 min UV lempoje.
  8. Pašalinkite dispersinį sluoksnį.
  9. Padenkite pasirinktu viršutiniu gelinio lako sluoksniu. Džiovinkite LED lempoje 60s / UV 2min.


Naudingos nuorodos:

---

Di-Hema trimethylhexyl dicarbamate, GLICEROLPROPOXY TRIACRYLATE, Trimethylolpropane Trimethacrylate, hema, Ethyl Trimethylbenzoyl phenylphosphinate, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, may contain: Cl 19140, Cl 15850, Cl 60725, Cl 77891.
Di-Hema trimethylhexyl dicarbamate, GLICEROLPROPOXY TRIACRYLATE, Trimethylolpropane Trimethacrylate, hema, Ethyl Trimethylbenzoyl phenylphosphinate, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, may contain: Cl 19140, Cl 15850, Cl 60725, Cl 77891.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.