SOFT FEET puoselėjamoji vonelė, 200 ml Išskleisti

Maitinanti vonelė "SOFT FEET" 200 ml

17,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

GEHWOL FUSSKRAFT Soft feet puoselėjamoji vonelė

Įpilta į vandenį „Soft Feet“ vonelė tampa pieno baltumo, medumi, bambukais, vandens lelijomis, migdolais ir vanile kvepiančiu nauju produktu. Malonus aromatas ir optinis pasikeitimas nuteikia atsipalaiduoti ir mėgautis procedūra.

Vonelė minkština ir drėkina kietą pėdų odą bei puoselėja natūralią odos florą. Taip pat, vonelę „Soft Feet“ galima naudoti viso kūno vonios procedūroms.

„Soft Feet“ preparatai yra skirti žmonėmis, kurie neturi įsisenėjusių kojų problemų, tačiau rūpinasi savo kūnu. Mes sukūrėme „Soft Feet“ liniją žmonėms, kurie ieško ir domisi naujovėmis, nori būti išskirtiniais, mielai perka ir naudoja naujus produktus, mėgaujasi švelnia ir maloniai kvepiančia kojų oda.

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.