GEHWOL gaivinamasis kojų ir pėdų kremas su avokadu Leg Vitality , 125ml/500ml Išskleisti

GEHWOL gaivinamasis kojų ir pėdų kremas su avokadu Leg Vitality , 125ml/500ml

Šiuo metu produkto neturime

25,20 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality gaivinamasis kojų ir pėdų kremas

Kojų ir pėdų kremas su avokadų, dumblių ekstarktais ir vitaminu E. Gaivina pavargusias kojas, nuramina sudirgusią odą.

Kojų kremas FUSSKRAFT LEG VITALITY yra skirtas kasdien prižiūrėti problemiškas kojas. Jis greitai įsigeria,maloniai gaivina ir puoselėja odą. Masažuojant kojas ir pėdas šiuo kremu jo sudėtyje esančios natūralios medžiagos greičiau įsigeria į odą, numalšina kojų skausmą ir sunkumą jose. Vertingas avokadų aliejus, dumblių ekstraktas ir vitaminas E ypač tinka odai. Alantoinas ir veiklioji ramunėlių medžiaga bisabololis sustiprina švelnų gaivinamąjį augalinių medžiagų poveikį. Hamamelių ekstraktas malšina odos dirglumą ir ją standina. Šis kremas tinka sausai, pleiskanojančiai odai, gaivina pavargusias kojas, nuramina sudirgusią odą.

Šio kremo gaivinamasis poveikis patiks tiems, kurie kurie dirba stovimą darbą, daug vaikšto, ir neščiosioms (juk kojų tinimas dažna besilaukiančių mamų problema). Šis kremas tolygiai ir greitai įsigeria į odą.

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.