Kaukė kremas su Hyalurono rūgštimi 200 ml Išskleisti

Kreminė kaukė su hialurono rūgštimi "HYALURONIC ACID CREAM MASK" 200 ml

Pristatymas 5-10 d.d.

11,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Skirtas dehidratuotos, suglebusios ir sausos odos priežiūrai. Dėl hialurono rūgšties kiekio kaukė turi stiprų drėkinamąjį poveikį. Unikaliame „HyaCare Filler“ komponente yra hialurono rūgšties molekulių, kurios suteikia odai elastingumo ir išlygina ją. Fitino rūgštis veikia prieš raukšles, o pantenolis - raminančiai.
 
Veikliosios medžiagos:
 
Natrio hialuronatas
Hialurono rūgštis yra natūraliai organizme esantis komponentas. Padidina audinių (epidermio, kolageno ir elastino skaidulų) elastingumą. Tai stimuliuoja epitelio ir dermos atsinaujinimą. Hialurono rūgšties kiekio sumažėjimas yra viena iš odos sausumo ir raukšlių priežasčių. Unikali savybė yra didelis vandens surišimo ir sulaikymo pajėgumas. Gerai hidratuotas epidermis tampa lygus, tvirtas ir elastingas ir padidina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą.

Pantenolis
Pantenolis, provitaminas B5. Vitamino B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneraciją. Dėl to oda tampa lygi. Tai ingredientas, turintis gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Jis lengvai įsiskverbia į odą, sumažina vandens praradimą per epidermį ir efektyviai drėkina odą, todėl ji tampa minkšta ir elastinga. Naudinga gydant žaizdas ir nedidelius odos pažeidimus bei gydant randus.
 
„HyaCare“ užpildas
Užpildo raukšles, yra susietos hialurono rūgšties dalelių, turi ilgą drėkinamąjį poveikį.
 
Fitino rūgštis
Ingredientas, natūraliai gautas, be kita ko, iš grūdų. Jis turi antioksidacinių savybių, palengvina spalvos pasikeitimą, sutraukia išsiplėtusias kraujagysles ir drėkina. Tai subtilus šveitiklis ir nepadaro odos jautresnės UV spinduliams.
 
Naudojimo instrukcijos:
Patepkite nuvalytą veido odą ir palikite apie 15-20 minučių. Likučius nuplaukite drungnu vandeniu. Gydymą kartokite 2–3 kartus per savaitę.
 
Talpa: 200 ml

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.