APIS ODĄ ŠVIESINANTIS SERUMAS DISCOLORATION STOP, 100ML Išskleisti

ODĄ ŠVIESINANTIS SERUMAS ''DISCOLORATION STOP'' 100ML

Pristatymas 5-10 d.d.

16,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Skirta odai su spalvos pokyčiais. Serumas šviesina odą ir lygina jos toną.

Labai koncentruotas serumas, skirtas odai kenčiančiai nuo pigmentinių dėmių, netolygaus tono. Primonės sudėtis paremta novatoriškais, natūraliais kompleksais - Melavoid ™ ir Darkout ™. Sudėtyje esantys agurkų ir greipfrutų ekstraktai intensyviai mažina melanogenezę, pašviesina ir išlygina odos tonusą, sumažindami su amžiumi susijusių tamsių dėmių, spalvos pakitimų, strazdanų matomumą. Serumas praturtintas šilko baltymais, hialurono rūgštimi, keramidais, d-pantenoliu, kokosų ir sojų aliejais. Naudojant serumą gerinama odos struktūra, išlaikant optimalų drėkinimo lygį. Oda atgauna lygų toną, atrodo sveikai.

Veikliosios medžiagos:

 Melavoid ™ - tai ekstraktas iš Boerhaavia diffusa augalo šaknų. Ryškias savybes turinti veiklioji medžiaga veikia pradinius pigmentacijos mechanizmus, mažindama melanogenezės aktyvumą, lygina odos toną, mažina dėmių matomumą. Sumažina melanocitų susintetuoto pigmento kiekį 34%, nepažeidžiant jų gyvybingumo. Įrodytas „Melavoid ™“ veiksmingumas ir saugumas, mažinantis tirozinazės fermento sintezę ir aktyvumą bei paties melanino susidarymą, nepažeidžiant melanocitų gyvybingumo.  „Melavoid ™“ taip pat sumažina dėmių, atsirandančių dėl įvairių tipų hiperpigmentacijos, skaičių.

Darkout ™ - tai išgrynintas Hypoxis Rooperi svogūnėlių ekstraktas. Išlygina odos spalvą.
Ekstraktas padeda pašviesinti odą ir suteikia jai spindėsio. Tai ideali veiklioji medžiaga, turinti šviesinamąjį poveikį, kuris sumažina melanino sintezę sinergetiškai mažindamas tirozinazės aktyvumą ir slopindamas tirozinazės ekspresiją. 

 Greipfrutų ekstraktas - prisotintas B, C, E, P vitaminų. Turi antibakterinių, sutraukiančių, valančių ir tonizuojančių savybių.

 Agurkų ekstraktas - išlygina, švelniai pašviesina epidermio spalvą, apsaugo nuo uždegimo ir stangrina.

 Kolagenas - palaiko aukštą odos drėkinimo laipsnį, išlygina mikro raukšles, stangrina odą.

 Elastinas - suteikia odai elastingumo, turi drėkinamąjį ir senėjimą mažinantį poveikį.

Hialurono rūgštis - tai mukopolisaharidas, jungiantis dermoje esančius kolageno ir elastino pluoštus, galintis surišti nuo tūkstančio iki keturių tūkstančių kartų daugiau vandens nei jo svoris ir dėl šios priežasties naudojamas kaip vienas vertingiausių drėkinamųjų komponentų.

D-pantenolis - intensyviai drėkina, minkština ir tonizuoja epidermį. Efektyviai ramina sudirgimus, apsaugo pernelyg jautrią odą.

Sojų pupelių aliejus - aliejus, gaunamas iš sojų pupelių, kurio sudėtyje yra nepakeičiamųjų riebalų rūgščių ENKT (anksčiau vadintos vitaminu F) ir biologiškai aktyvių medžiagų, tokių kaip vitaminai, fitosteroliai, fosfolipidai.

Šilko baltymai - suteikia odai minkštumo ir glotnumo, turi stiprų stangrinimo ir drėkinimo efektą.

Keramidai - turi drėkinamąjį, apsauginį ir stangrinamąjį poveikį. 

Naudojimas: tolygiai paskirstykite serumą ant veido, kaklo ir dekolte srities. Palikite įsigerti. 

Talpa: 100ml

Gamintojas: Lenkija

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.