APIS MANDELIC TERAPIS MIGDOLO RŪGŠTIS 40%, PH 1.5, 30ML Išskleisti

APIS MIGDOLO RŪGŠTIS 40%, PH 1.5, MANDELIC TERAPIS 30ML

Pristatymas 5-10 d.d.

20,27 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Mandelic terApis
40% migdolo rūgštis
 
Tinka visiems odos tipams.

Drėkinamoji priemonė 40%, esant pH 1.5, preparato bazinė sudedamoji dalis - migdolų rūgštis
Priemonė turi didelį antibakterinį poveikį: mažina odos uždegimus, šalina negyvas odos ląsteles, pagerina odos struktūrą, išlygina raukšles ir pašalina odos raudonumą (po deginimosi saulėje).

NAUDOJIMAS:

TAIKOMA ODOS EKSFOLIACIJAI

 Eksfoliacija yra tokia procedūra kai mechaniškai arba chemiškai nuo odos nuvalomi apmirę paviršiniai odos ląstelių sluoksniai. Taip stimuliuojamas vidiniame odos sluoksnyje esančių ląstelių augimas ir skatinamas jos atsinaujinimas. Nuvalius apmirusią odą į jos vidinį sluoksnį lengviau prasiskverbia maitinamosios medžiagos. Šiuo metu odos priežiūros specialistai tvirtai teigia, jog eksfoliacija yra vienintelis būdas siekiant išsaugoti nepriekaištingą odos išvaizdą.

EKSFOLIACIJA su 30% arba 40% migdolų rūgštimi


Migdolų rūgštis išgaunama hidrolizuojant karčiųjų migdolų ekstraktą. Jis yra ne tik saugus odai, bet ir labai veiksmingas. Dėka laipsniško įsiskverbimo į gilesnius epidermio sluoksnius, galima pasiekti greitą poveikį be odos dirginimo ir joko juntamo diskomforto. Migdolų rūgštis - netoksiškas junginys, kuris nepadidina odos jautrumo saulės spinduliuotei, todėl eksfoliacija naudojant migodolo rūgštį gali būti atliekama bet kuriuo metų laiku.

Rūgštis yra saugi kiekvienam odos fototipui. Gydymas migdolų rūgštimi taip pat gali būti taikomas tam tikroms kūno dalims, pvz., Šlaunims, nugaros, pilvo, rankų, taip pat sausai odai ant alkūnių, kelių ar kojų. Poveikis matomas po pirmojo naudojimo. Oda tampa lygi, spinduliuojanti, pagerėja odos struktūrą, nuo epidermio pašalinamos negyvos odos ląstelės. 

trukmė:

60 min.

rekomenduojama serija:

gydymas turi būti atliekamas kas 7-14 dienų. Serija sudaro 6-8 procedūrų (naudojimų), po kurių rekomenduojama ~3 mėnesių trukmės pertrauka. Po pertraukos galite pakartoti visą gydymo seriją iš naujo. 

Rekomenduojama naudoti:

odos fotosenėjimas
hiperpigmentacija
odos šiurkštumas
raukšles ir vagas
blukimas
spuogai, turintys inkštirų ir uždegiminių žiedų
odos seborėja
spuogų randus
išsiplėtusios poros
raustanti oda
sausa oda su pernelyg besilupančia oda
oda praradusi spinduliavima, sveiką išvaizdą


Kontraindikacijos (nerekomenduojama naudoti):

sudirgusiai odai
epidermio trūkinėjimui esant
esant odos uždegiminiems procesams
esant atopiniui dermatitui 
pasireiškiant aktyvia pūslelinė
nėštumo, žindymo atveju


poveikis:

gerina epidermio hidrataciją
sumažina raukšlių gylį
odos šiurkštumo sumažinimas
odos tvirtumo ir elastingumo gerinimas
odos spalvos pakitimas, ypač po saulės
odos trūkumų mažinimas
reguliuoja riebalų sekreciją


ATLIEKANT EKSFOLIACIJA - Prieš 7 dienas rekomenduojama laikytis šių nurodymų:

nenaudokite rūgšties pagrindu veikiančių eksfoliacinių procedūrų, depiliacijos, nerekomenduojama intensyviai degintis saulėje, nerekomenduojama naudoti kosmetikos, turinčios retinoidų (vitamino A darinio). Vyrams nerekomenduojama skustis procedūros dieną.

po procedūros:

naudoti SPF 30 apsaugą nuo saulės spindulių ir vengti deginimosi apytikriai 3 savaites po gydymo, 10-14 dienų nenaudoti rūgšties pagrindo preparatų. Rekomenduojam intensyviai drėkinti veido odą. 

Kokia yra eksfoliacijos procedūra naudojant 40% migdolo rūgštį?

1. Pirmiausia pašaliname makiažo likučius nuo veido ir tonizuojame odą, paliekame veidą švarų.
2. Taikome  AHA rūgščių aktyvatorius arba kitos rūšies gelį - aktivatorių, ruošiantis procedūrai. Įsigėrus aktyvatiui, po poros minučių,  nuplauname veidą švariu vandeniu ir kruopščiai nusausiname odą.
3. Tepame kosmetinį vazeliną tuose vietose, kuriuose turimi įvairūs, smulkūs odos pažeidimai, taip pat lūpų ir nosies kampučiuose bei ypatingai jautriose vietose ir uždengiame marle taip, kad rūgties priemonė nepatektų ant saugomų odos plotų. Akių vokai (atliekant procedūra kitam) turi būti padengti sausais, švariais kosmetikos tamponėliais, kurie apsaugo akis nuo rūgšties prasiskverbimo ir patekimo.
4. Usiždedame vienkartines pirštines.
5. Norint paskirstyti migdolo rūgštį ant odos rekomenduojama naudoti kosmetologinį šepetėlį. DĖMĖSIO! Pirmoji procedūra visada atliekama  nuo 2 iki 3 minučių, tačiau kiekvienas paskesnis naudojimo laikas prailginamas 2 minutėmis. Svarbu niekada neviršyti maksimalaus eksfoliacijos laiko, kuris yra  iki 10 min. Rankų, dilbių ar šlaunų srityse ilgiausias procedūros laikas yra iki 20 minučių. Nepamirškite nuolat kontroliuoti procedūros eigos (stebėti laiką). Esant stiprioms odos reakcijoms į rūgšti nedelsiant uždėkite neutralizatorių, o galiausiai nuraminkite odą naudojant alginatine kauke.

6. Neutralizatorių paskirstykite tose vietose, kuriose buvo taikomas rūgštinis šveitimas, ir palikite 2 minutes. Tada nuplaukite drungnu vandeniu ir nusausinkite odą.
7. Po šveitimo rekomenduojama naudoti intensyviai regeneruojamą veido kaukę, serumą ar kitą kosmetikos priemone, kuri efektyviai maitina, drėkina odą. Po 15 - 20 min. nuplauname ir nusausiname odą.
8. Pro procedūros rekomenduojama naudoti SPF 50 apsauginį kremą nuo saulės spindulių.

Prieš naudojimą rekomenduojama pasikonsultuoti su kvalikfikuotu grožio specialistu, norint išvengti bet kokių odos pažeidimų ar komplikacijų, o taip pat būtina įvertinti savo odos būklę.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.