THAT`SO GOLDEN BEAUTY savaiminio įdegio purškiklis, 75ml Išskleisti

THAT`SO GOLDEN BEAUTY dvigubo poveikio įdegis, 75ml

27,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Stangrinanti ir anti-senėjimo komponentais praturtinta formulė, suteikianti odai sveiką ir natūralią spalvą („įdegio“ efektą) be žalingo UV spindulių poveikio! 


Dvigubas poveikis:

1. Dėl sudėtyje esančio natūralaus bronzanto, oda įgauna akimirksniu matomą ir natūralią įdegio spalvą (nedažo drabužių).

2. Palaipsniui išryškėjantis įdegis, kuris atsiranda po 2-3 valanndų nuo aplikacijos (šiuo metu venkite kontakto su vandenu).

Tolygus dengimas, kuriam nereikia įtrinimo! Priemonė nepalieka dėmių ir nemalonaus kvapo.


SUDĖTIS:

BRONZANTAS: Tai pigmentų mišinys, suteikiantis akimirksniu matomą įdegio efektą. Šie pigmentai naudojami ir maiste, todėl yra visiškai saugūs žmogaus odai.

DHA (Dihydroxyacetone): Tai pagrindinis savaiminio įdegio priemonių ingredientas išgaunamas iš cukranendrių. Garantuoja palaipsniui išryškėjantį ir nežalingą odai įdegį. 
Veikia paviršinį epidermio sluoksnį, kuris palaipsniui atsinaujina todėl įdegis ima pamažu sklaidytis.

PANTENOLIS (Vitaminas B5): Dėka intensyvių drėkinamųjų savybių ir emolientų esančių augalinės kilmės pantenolyje, garantuojamas intensyvus ir ilgalaikis drėkinimas. Oda tampa elastinga ir stangri.

HIALURONO RŪGŠTIS: giliai įsiskverbia į odą ir ją drėkina, suteikdamas stangrumo bei skaistumo. Akivaizdžiai mažinA odos raukšles.

 

Bronzeris: Lengvas
DHA kiekis: 4%
Kvapas: Kerintis ir gaivus

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.