THAT`SO GOLDEN AGE savaiminio įdegio purškiklis, 75ml Išskleisti

THAT`SO GOLDEN AGE lengvo įdegio purškiklis, 75ml

Šiuo metu produkto neturime

27,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Stabdantis senėjimą, drėkinantis savaiminio įdegio purškiklis su pakeliamuoju odos efektu. Tai permatomas , labai lengvas įdegis, kurį geriausia naudoti reguliariai. Tokiu būdu įdegis plaipsniui intensyvėja. Naudojant reguliariai priemonė odai suteikia drėgmės bei natūralaus švytėjimo. Permatomos tekstūros, nepalieka dėmių ar nemalonaus kvapo. Priemonės nereikia įtrinti.




SUDĖTIS:


DHA (Dihydroxyacetone): Tai pagrindinis savaiminio įdegio priemonių ingredientas išgaunamas iš cukranendrių. Garantuoja palaipsniui išryškėjantį ir nežalingą odai įdegį. 
Veikia paviršinį epidermio sluoksnį, kuris palaipsniui atsinaujina todėl įdegis ima pamažu sklaidytis.

MATRIXYL (TM): efektyvus anti-senėjimo ingredientas, padedantis išlyginti raukšles ir pagerinanti odos tonusą bei elastingumą. KOMBUCHKA (TM): tai „lipofilling“ efektą turinti sudedamoji dalis, neinvaziniu, natūraliu būdu  lyginanti ir  atjauninanti odą; Šie komponentai apsaugo kolageno ir elastino vientisumą.  O tai yra būtina sąlygai odai, norinčiai išlaikyti jaunystę.

PANTENOLIS (Vitaminas B5): Dėka intensyvių drėkinamųjų savybių ir emolientų esančių augalinės kilmės pantenolyje, garantuojamas intensyvus ir ilgalaikis drėkinimas. Oda tampa elastinga ir stangri.

HIALURONO RŪGŠTIS: giliai įsiskverbia į odą ir ją drėkina, suteikdamas stangrumo bei skaistumo. Akivaizdžiai mažinA odos raukšles.

 

Momentinis bronzerio intensyvumas: nėra
DHA: 2%

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.