THAT`SO ON THE GO MINI savaiminio įdegio purškiklis, 25ml Išskleisti

THAT`SO ON THE GO MINI savaiminio įdegio purškiklis, 25ml

16,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Bronziškai-auksinio įdegio, prieš odos senėjima kovojantis, daugiafunkcis bei puikiai drėkinantis įdegio purškiklis. Dvigubas efektas:

 

  1. Greitas įdegio efektas iš natūralaus bronzinio maistinio pigmento. (Lengvai nuplaunamas nuo odos su vandeniu ir muilu).
  2. Ilgai išliekantis įdegis, kuris patamsėja tarp 2 ir 3 valandų po aplikacijos (tuo metu reikia vengti sąlyčio su vandeniu). 

Mokslininkų sukurta formulė, priemonei leidžia suteikti odai sveikos ir natūraliai įdegusios odos atspalvį, be kenksmingų UV spindulių. Priemonė drėkina odą, puikiai tinka naudoti po vonios ar dušo. Nepalieka dėmių ar nemalonaus kvapo.


SUDĖTIS:

BRONZANTAS: Tai pigmentų mišinys, suteikiantis akimirksniu matomą įdegio efektą. Šie pigmentai naudojami ir maiste, todėl yra visiškai saugūs žmogaus odai.

DHA (Dihydroxyacetone): Tai pagrindinis savaiminio įdegio priemonių ingredientas išgaunamas iš cukranendrių. Garantuoja palaipsniui išryškėjantį ir nežalingą odai įdegį. 
Veikia paviršinį epidermio sluoksnį, kuris palaipsniui atsinaujina todėl įdegis ima pamažu sklaidytis.

ALOE VERA (Aloe Barbadensis): Alijošius nuo seno vertinamas dėl savo raminančio ir puikiai drėkinančio poveikio.   Tai tikra palaiima odai, kuri stokoja švelnumo.

MATRIXYLTM: efektyvus anti-senėjimo ingredientas, padedantis išlyginti raukšles ir pagerinantis odos tonusą bei elastingumą.

 

Momentinis bronzerio intensyvumas: Vidutinis
DHA: 6%
Kvapas: Migdolas, Vyšnia, Vanilė

 

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.