Intelligent Skin Therapy PRO akių kaukė "GINKGO BILOBA" Išskleisti

Intelligent Skin Therapy PRO akių kaukė "GINKGO BILOBA"

Šiuo metu produkto neturime

2,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

INTELLIGENT SKIN THERAPY

AKIŲ KAUKĖ

SU GINKMEDŽIO EKSTRAKTU (GINKGO BILOBA)

 

SKIRTA: ODAI 50+ SU MATOMAIS SENĖJIMO POŽYMIAIS, PRARADUSIAI GYVYBINGUMĄ, STANGRUMĄ, SU MATOMAIS KAPILIARAIS. ATOPINEI ODAI SU RAUKŠLĖMIS, SUNKIAI PASISAVINANČIAI DRĖGMĘ.

POVEIKIS:  GILIAI MAITINA, stimuliuoja ir stiprina odos kraujo cirkuliaciją. Sustiprina kraujagysles ir odos audinį, slopina senėjimo procesą, detoksikuoja, šviesina patamsėjusius paakius. Pagerina stangrumą, lygina raukšles bei mimikos linijas. 

 

Intelligent Skin Therapy akių zonos kaukė, pagaminta iš ekologiškos vaisių tekstilės, specialiai paruoštos greitai pagalbai odai aplink akis brandžiai, atopinei ir kapiliarinei odai. Dėka unikalios formos iš 100% organinio audinio, kaukė užtikrina 99% aktyviųjų ingridientų įsigėrimą per 15 minučių. Inovatyvi sudėtis, kurios pagrindinė dalis yra 1 pagrindinio ingridiento didžiausia koncentracija – Ginkgo Biloba, kaukė pagreitina odos atsinaujinimą ir regeneraciją, sustiprina ląsteles ir padidina aktyvių ingredientų įsisavinimą bei apsaugo nuo vandens praradimo.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.