Intelligent Skin Therapy PRO Eko pluošto veido kaukė "VITAMIN E" 45+ Išskleisti

Intelligent Skin Therapy PRO Eko pluošto veido kaukė "VITAMIN E" 45+

Šiuo metu produkto neturime

5,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

STANGRINANTI, ELASTINGUMĄ GERINANTI 45+ PARUOŠTA NAUDOTI KAUKĖ

VITAMINAS E

NUOSTABI, KONCENTRUOTA BANANŲ PLUOŠTO LAKŠTINĖ VEIDO KAUKĖ

99% SUSIGĖRIMAS PER 15 MINUČIŲ

 

SKIRTA: ODAI 45+ PRARADUSIAI STANGRUMĄ IR ELASTINGUMĄ

POVEIKIS: GERINA ODOS ELASTINGUMĄ,STANGRINA. ŠVELNINA RAUKŠLES IR SULĖTINA ODOS SENĖJIMO PROCESUS, DRĖKINA

 

Intelligent Skin Therapy kolekcijos kaukė yra koncentruotų itin aktyvių, natūralios kilmės ingridientų kokteilis, sutalpintas į pilnai sudrėkintą vaisių tekstilės lakštą, specialiai paruoštą vidutinio amžiaus, brandžiai odai, kuriai reikalingas elastingumas ir stangrinimas. Dėka inovatyvios sudėties, paremtos vieno pagrindinio ingridiento koncentracija kaukėje, šiuo atvėju – Vitamino E, kuris gerina odos elastingumą, stangrina odos tekstūrą ir sulėtina raukšlių formavimąsi. Kauke jau po pirmo naudojimo regeneruoja odą ir gerina jos būklę, pašalina dėmeles, šviesina ir drėkina. Oda tampa pastebimai atjaunėjusi, regeneruota, elastinga ir stangresnė. Giliai sudrėkinto organinio audinio kaukės technologija garantuoja kelis kartus didesnį veikliųjų medžiagų įsigėrimą į odą. Aukšta aktyviųjų ingridientų koncentracija suteikia matomą poveikį jau po pirmo naudojimo. Lakštas veikia kaip filtras siekiant perkelti veikliąsias medžiagas į gilesnius odos sluoksnius, taip pat šios kaukės medžiaga neleidžia produktui išgaruoti.

 

 

Naudojimas: švariai nuprauskite veidą. Atidarykite pakuotę ir užsidėkite taip, kad tobulai priliptų prie jūsų veido. Laikykite 15-30 minučių iki kol produktas visiškai įsigers iš kaukės lakšto į jūsų odą. Nuimkite kaukę ir švelniai nuprauskite veidą švariu, šaltu vandeniu.

 

AKTYVIEJI INGRIDIENTAI:  AKTYVUSIS VITAMINAS E, AKTYVUSIS VITAMINAS C, MAGNIFERINAS, AMINO RŪGŠČIŲ KOMPLEKSAS

 

INGRIDIENTAI INCI: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), AMINO ACID AGENTS, RHIZOMA BELAMCANDAE EXTRACT, TOCOPHERYL (E), ASCORBIC ACID (C), ALLANTOIN, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUT & PLANT OIL)

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.