Profesionalus vaško šildytuvas AM-220 100 W WHITE Išskleisti

Vaško šildytuvas AM-220 100 W WHITE

pristatymas 5-10 d.d.

29,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Profesionalus vaško šildytuvas su termostatu ir temperatūros ekranu bei galimybe dirbti dviem režimais. Tinka visų tipų depiliaciniams vaškams skardinėje, kietajam vaškui, granulėms (šildytuvas turi indelį, kuriame galima lydyti kietąjį  vašką ar granules).
1) Pirmasis darbo režimas yra rankinis šildymas. Tai reiškia, kad po paleidimo temperatūra pagal nutylėjimą yra 90. Galite paspausti mygtukus „Up“ ir „Down“, kad nustatytumėte reikiamą šildymo temperatūrą. Reguliavimo diapazonas yra nuo 45 ℃ iki 125 ℃. Šiuo režimu dega visų mygtukų lemputės ir galima valdyti visus mygtukus.
2) Antrasis veikimo režimas yra 40 minučių greitas automatinis šildymo režimas. Šis režimas tinka vaško granulėms šildyti. Šiuo režimu įrenginys automatiškai įkaista iki 125 ℃ per 40 minučių ir tada persijungia į 90 ℃ pastovios temperatūros šildymą. Kai ekrane rodoma 90 ℃, prietaisas du kartus supypsi, pranešdamas, kad jo temperatūra yra nustatyta.
Techniniai duomenys:
– Galia: 100 W
– talpa: 400 ml
– temperatūra: 45 – 125 laipsniai C.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.