Gelio kaukė su aktyviuoju deguonimi APIS 100ml Išskleisti

Gelio kaukė su aktyviuoju deguonimi APIS 100ml

pristatymas 5-10 d.d.

8,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Pilkai, pavargusiai odai, be energijos ir spindesio. Gelio kaukė naudoja nepaprastą selektyviai parinktų deguonies ingredientų galią ir didelį efektyvumą. Aktyvus deguonis padidina deguonies patekimą į odą, pagerindamas ląstelių energijos lygį, reikalingą tinkamiems medžiagų apykaitos pokyčiams. Kartu su hialurono rūgštimi, ženšenio ekstraktu, dumbliai drėkina odą, atstatydami jos gaivumą, spindesį ir gyvybingumą.

Kaip naudoti: nuvalytą veido, kaklo ir dekoltė odą paskleiskite vienodu storu kaukės sluoksniu, išvengdami akių ir burnos srities. Palikite 10-15 minučių, tada nuplaukite drungnu vandeniu arba toniku.

Veikliosios medžiagos: 

Aktyvus deguonis - užtikrindamas intensyvų deguonies tiekimą, jis padeda odai padidinti savireguliacijos mechanizmus ir geriau susidoroti su aplinkos poveikiu. Tai daro odą švelnią, sumažina odos polinkį į dirginimą ar jautrumą.

Sepitonic M3 - yra laisvųjų radikalų susidarymo inhibitorius, užkertantis kelią ląstelių toksinų kaupimuisi. Po detoksikacijos ląstelė išlaiko savo gynybinį potencialą. Tai padidina deguonies prieinamumą iš karto ir taip pagerina odos ląstelių prisotinimą deguonimi, pagerina medžiagų apykaitą ir pagreitina ląstelių regeneraciją. Jis lygina odą, akivaizdžiai sumažina esamas raukšles ir stabdo naujų formavimąsi. Be to, jis apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir glikacijos proceso - veiksnių, spartinančių senėjimą.

Kofermentas Q10 - veikia odą atjauninančiai, mažina smulkias raukšleles, didina odos elastingumą ir įtampą.

Hialurono rūgštis - tai mukopolisacharidas, jungiantis kolageno ir elastino skaidulas dermoje, sugeba surišti nuo tūkstančio iki keturių tūkstančių kartų daugiau vandens nei jo masė, todėl naudojamas kaip vienas vertingiausių drėkinamųjų faktorių.

Ženšenio ekstraktas - turi stangrinamąjį poveikį, stiprina odos struktūrą, skatina epidermio atsinaujinimą.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.