Kaukė kremas "Vitaminų bomba" 200ml Išskleisti

Kreminė veido kaukė "VITAMIN BOMB" 200ml

Pristatymas 5-10 d.d.

11,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Skirta visų tipų odai. Sudėtyje yra argano aliejaus, rapsų aliejaus ir taukmedžio sviesto, pasižyminčio labai maitinamosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis. Dėl vyšnių ir pantenolio ekstrakto turinio, kaukė turi raminantį poveikį bei pagreitina epidermio regeneracijos procesus. Vitaminai A, C ir E pasižymi antioksidacinėmis, skaistinančiomis ir stiprinančiomis savybėmis. Kaukė drėkina, atgaivina ir pagerina odos kraujotaką. 

Veikliosios medžiagos:

  • „Brassica Compestris Oleifera“ aliejus (turi maitinamąjį, lyginamąjį ir minkštinamąjį poveikį. Jame yra vitaminų E ir K, oleino rūgšties, linolo rūgšties ir provitamino A).
  • Prunus Cerasus ekstraktas (vyšnių ekstrakte gausu vitaminų A, C, K, PP, folio rūgšties, organinių rūgščių ir mineralų. Ekstraktas maitina ir ramina sudirgusią odą, regeneruoja ir drėkina).
  • Tokoferilo acetatas (vitaminas E, turintis antioksidacinį poveikį, slopina odos senėjimo procesą ir radikalų lipidų oksidavimąsi epidermyje ir dermoje).
  • Pantenolis (turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių ir pagreitina epidermio regeneracijos procesus. Tai ingredientas, turintis gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį).
  • Arganijos spinosos branduolių aliejus (Padaro odą elastingą, sumažina randus ir strijas, lygina raukšles, maitina ir gerina spalvą).
  • Retinolis (pagrindinė vitamino A. forma. Ji atjaunina odą, stangrina, skaistina ir regeneruoja).
  • Askorbo rūgštis (stimuliuoja kolageno sintezę, palengvina pigmentacijos pokyčius po saulės).

200ml

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.