Kremas kaukė išsiplėtusioms kraujagyslėms 200ml Išskleisti

Kreminė kaukė odai su išsiplėtusiais kapiliarais "CREAM MASK FOR SKIN WITH CAPILLARIES" 200ml

Pristatymas 5-10 d.d.

14,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Kreminė kaukė skirta veido odai su išsiplėtusiais kapiliarais, jautriai bei į raudonį linkusiai odai. Dėl bisabololio, natūralaus romėnų ramunėlių ekstrakto ir neutrazeno kiekio, kaukė turi priešuždegiminių savybių ir siaurina išsiplėtusias kraujagysles. Ji praturtinta vertingais avokadų ir saldžiųjų migdolų aliejais. Arnikos ir bambuko ekstraktai kartu su vit.E ir pantenoliu ramina veido odos paraudimus, drėkina ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų. 

Veikliosios medžiagos: 

  • Arnikos Chamissonio ekstraktas (pagreitina odos regeneraciją ir pagerina mikrocirkuliaciją. Jis mažina paraudimą, veikia raminančiai ir malšina dirginimą).
  • Persea Gratissima (avokadų) aliejus (stipriai drėkina ir sulaiko vandenį odoje, maitina ir turi antialerginių savybių).
  • Prunus Amygdalus Dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus (minkština, maitina ir regeneruoja odą, stiprindamas odos lipidų barjerą).
  • Tokoferolis (slopina odos senėjimo procesą ir radikalų lipidų oksidavimąsi epidermyje ir dermoje).
  • Pantenolis (turi gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį).
  • Bisabololis (α-bisabololis turi priešuždegiminių, niežėjimą slopinančių ir antibakterinių savybių. Jis apsaugo nuo paraudimo, pagreitina gijimą ir ramina dirginimą).
  • Bambusa Vulgaris lapų / stiebo ekstraktas (bambuko ekstraktas pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu, sugeba absorbuoti UVA ir UVB spindulius, stimuliuoja fibroblastus gaminti kolageną).
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.