Džiovintų šaltyje (liofilizuotų) aviečių dumblių kaukė 250g. Išskleisti

Džiovintų šaltyje (liofilizuotų) aviečių kaukė "Raspberry Glow"250g.

Pristatymas 5-10 d.d.

14,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Aviečių dumblių kaukėje yra džiovintos šaltyje (liofilizuotos) avietės, bruknių kamieninės ląstelės, drėkinamasis kompleksas ir keramidai. Produktas stimuliuoja ląstelių veiklą ir gyvybiškai svarbias odos funkcijas, taip pat stiprina natūralius mechanizmus, saugančius odą nuo laisvųjų radikalų. Kaukė regeneruoja ir drėkina odą, palikdama ją lygią ir spindinčią.
* Šaltyje džiovintos avietės, neskaitant neįprasto aromato, išlaiko visas maistines medžiagas - kaip ir švieži vaisiai. Sudėtyje yra ellaginės rūgšties, kuri yra labai stiprus antioksidantas.Veikliosios medžiagos:

Hialurono rūgštis - mukopolisaharidas, jungiantis dermoje esančius kolageno ir elastino pluoštus, galintis surišti nuo tūkstančio iki keturių tūkstančių daugiau vandens nei jo svoris, todėl naudojamas kaip vertingiausias drėkinamasis agentas.

Mandelių aliejus - gaunamas spaudžiant mandelių medžio sėklas. Jame yra baltymų, mineralinių druskų ir A, E ir D grupės vitaminų, taip pat B grupės vitaminų. A ir E grupės vitaminai priklauso „jaunystės vitaminams“ ir daro teigiamą poveikį jūsų odos stangrumui ir lankstumui, vilkindami senėjimo procesus. D vitaminas apsaugo jūsų odą nuo neigiamų aplinkos veiksnių, o B grupės vitaminai apsaugo odos ląsteles nuo dehidratacijos. Mandelių aliejuje taip pat yra didelis kiekis linolo ir oleino rūgšties, kurios minkština epidermį ir sustiprina jūsų odos lipidų barjerą.

„Hydromanil ™“ kompleksas - Peruvian Tara augalo ekstraktas, turintis akimirksniu drėkinančias ir ilgalaikes drėkinamąsias savybes.

Skvalenas - drėkina ir deguonimi prisotina odą giliai ir yra puikus antioksidantas.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.