E.Mi Natural Force – nago plokštelės gydymas, 9 ml. Išskleisti

E.Mi Natural Force – nago plokštelės gydymas, 9 ml.

Šiuo metu produkto neturime

11,10 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Gamtos galia stiprinti ir atkurti natūralius nagus.
Natūralus plastifikatorius pagerina nagų lankstumą ir formuoja apsauginį, vandeniui atsparų, sluoksnį.
Pistacijų aliejus skatina gilų nagų plokštelės atkūrimą ir natūralų blizgesį. Rožių kamieninės ląstelės sulėtina senėjimo procesą. Galingas kompleksas su aminorūgštimis turi antioksidacinį poveikį, drėkina ir maitina nagus, padidina jų storį.

Naudojimas:
Siekiant atkurti susilpnėjusius ir pažeistus nagus: 1-2 savaitę kasdien tepti po 1 sluoksnį ant natūralaus nago plokštelės, nenuvalant prieš tai buvusio sluoksnio. Po 7 dienų nuvalyti nagus nagų lako valikliu ir kartoti procedūrą. 3-4 savaitę tepti kas antrą dieną, nenuvalant prieš tai buvusio sluoksnio. Kiekvienos savaitės pabaigoje nuvalyti senąjį lako sluoksnį ir kartoti procedūrą. 5-6 savaitę tepti kas trečią dieną, nenuvalant prieš tai buvusio sluoksnio. Kiekvienos savaitės pabaigoje nuvalyti senąjį lako sluoksnį ir kartoti procedūrą. 7-8 savaitę tepti kas ketvirtą dieną, nenuvalant prieš tai buvusio sluoksnio. Kiekvienos savaitės pabaigoje nuvalyti senąjį lako sluoksnį ir kartoti procedūrą.
Pilnai atstačius nagų būklę galima naudoti ir kaip nagų lako pagrindą.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.