Plaukų kondicionierius Wella "Invigo color brilliance", 1l Išskleisti

Plaukų kondicionierius Wella "Invigo color brilliance", 1l

Šiuo metu produkto neturime

26,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Wella Invigo Color Brilliance Conditioner 
Dažytų plaukų kondicionierius skirtas normaliems ir dažytiems plaukams prižiūrėti. Priemonė praturtinta žaliųjų citrinų ikrais, kurie palaiko drėgmę plauko viduje ir saugo nuo išorinių aplinkos veiksnių. Žaliųjų citrinų ikrų ekstraktas papildo plaukus naudingais vitaminais, pasižyminčiais antioksidantų poveikiu. “Anti-Oxidant Shield” technologija, kurią sudaro histidinas ir vitaminas E apsaugo dažytus plaukus nuo rūgštėjimo ir priešlaikinio blukimo. Histidinas viena iš dvidešimties dažniausių aminorūgščių, kuri reguliuoja atsinaujinimo ir augimo procesus. Trūkstant šios amino rūgšties stoja normalus plauko augimas. Tuo tarpu vitaminas E tai grožio ir jaunatviškumo vitaminas, kuris neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį. Šių medžiagų kompleksas intensyviai glotnina ir puoselėja šiurkščius plaukus, neleidžia jiems prarasti drėgmės ir mažina vėlimąsi. Wella Brilliance linijoje esančios varį sulaikančios molekulės neleidžia spalvai nusiplauti ir prarasti sodrumo. Wella Invigo Color Brilliance Coarse Conditioner 200ml kondicionierius užtikrina maksimalų plauko drėkinimą, spalvos apsaugą ir blizgesį.

Naudojimas.
Išplaukite plaukus su šampūnų, vėliau gerai išskalauti vandeniu. Ant drėgnų plaukų paskirstykite plaukų kondicionierių ir lengvais masažiniais judesiais įtrinkite kondicionierių kelioms minutėms. Pabaigus procedūrą plaukus gerai išskalaukite vandeniu.

Talpa 1000 ml.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.