GEHWOL FUSSKRAFT Green normalios pėdų odos kremas, 75ml Išskleisti

Normalios pėdų odos kremas "GREEN" 75ml

Turime

9,40 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Gehwol Fusskraft Green kasdienis normalios pėdų odos kremas. Kreme yra šlapalo, alavijų ekstrakto ir glicerino, kurie veiksmingai subalansuoja odos lipidų ir drėgmės santykį. Malonių ir puoselėjančių odą taukmedžio ir simondsijų aliejų tirpimo temperatūra yra beveik lygi žmogaus kūno temperatūrai, todėl jie greitai pasiekia giliausius odos sluoksnius. Veiklioji medžiaga klimbazolis efektyviai veikia dermatofitus, pelėsius ir mielių grybelius, bet nekenkia sveikos odos florai. Reguliariai naudojančių šį kremą oda taps elastinga ir švelni, pėdos bus apsaugotos nuo grybelio, niežulio ir pūslių tarpupirščiuose susidarymo. Patikrintas dermatologiškai. Tinka diabetikams.

Naudojimas: Nedidelį kiekį priemonės tepti ant pėdų odos. Švelniai įmasažuoti. Likutį galima nuvalyti. Galima naudoti kelis kartus per dieną.
Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.