GEHWOL Hidrolipidinis losjonas su šlapalu "Hydrolypid-Lotion" 125ml Išskleisti

Hidrolipidinis losjonas su šlapalu "Hydrolypid-Lotion" 125ml

Šiuo metu produkto neturime

12,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Gehwol Fusskraft Hydrolipid-Lotion Sausos kojų ir pėdų odos priežiūros kremas-losjonas su keramidais. Sausa oda yra labai pažeidžiama: ją niežti, ji yra šiurkšti, pleiskanoja, trūkinėja dėl vandens ir lipidų (odos riebalų) trūkumo. Veiksmingos, natūralios losjono sudėtinės dalys greitai atkuria pažeistą sausos odos riebalų ir vandens pusiausvyrą, tinka net labai jautriai diabetikų odai. Viena kitą papildydamos vertingos losjono sudėtinės dalys puoselėja odą: šlapalas ir glicerinas sulaiko drėgmę, avokadų aliejus stiprina odos apsauginę funkciją, simondsijų aliejus ir keramidai lygina ir puoselėja sausą odą, avižų ekstraktas slopina uždegimą ir ramina sudirgusią odą, tapiokų ekstraktas normalizuoja prakaito susidarymą, farnezolis ilgam dezodoruoja, o klimbazolis yra veiksmingas antiseptikas. Šis losjonas yra neskalsus, todėl tolygiai ir greitai įsigeria į odą.

Atkuria pažeistą sausos odos riebalų ir vandens pusiausvyrą, mažina prakaito susidarymą, ramina sudirgusią odą. 

Naudojimas: Nedidelį kiekį priemonės tepti ant probleminių pėdų odos vietų, švelniai įtrinti. Galima naudoti kelis kartus per dieną.

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.