Intensyvi atstatomoji kaukė Wella Fusion Mask 150 ml Išskleisti

Intensyvi atstatomoji kaukė Wella Fusion Mask 150 ml

Šiuo metu produkto neturime

16,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Intensyvi atstatomoji kaukė Wella Fusion Mask akimirksniu padeda apsaugoti plaukus nuo lūžinėjimo šukuojant ar esant kitiems mechaniniams pažeidimams. Tai stipraus poveikio priemonė sausiems ir pažeistiems plaukams atkurti, kuri iš karto suteikia plaukams net 95% daugiau stiprumo ir atsparumo mechaniniams veiksniams. Sudėtyje esantys šilko proteinai tai septyniolika amino rūgščių, formuojančių plauko proteiną. Šilkas maitina, stiprina ir regeneruoja, drėkina pažeistus, sausus ir spindesį praradusius plaukus. Šilkas suteikia plaukams prabangų žvilgesį ir neįtikėtiną švelnumą, plaukai įgauna sveiką, gyvybingą išvaizdą. Mikronizuoti lipidai tai tarsi savotiški klijai, jungiantys plauką sudarančias keratino plokšteles, užtikrinantys kutikulės vientisumą ir lankstumą. Sveikus plaukus dengia plonas lipidų sluoksnis, kuris apsaugo plauką nuo aplinkos poveikio, o pažeidus šį sluoksnį plaukai netenka drėgmės, todėl netenka blizgesio, atrodo nušiurę. Kaukė jau nuo pirmo naudojimo švelnina plaukus ir atkuria jų skaidulas, todėl plaukai atgauna sveiką išvaizdą, spindesį ir tampa ypatingai minkšti. Naudojant šią priemonę, galėsite džiaugtis lygiais ir švelniais it aksomas plaukais. Tinka visų tipų plaukams.

Naudojimas: ištepti plaukų kaukę tolygiai ant drėgnų plaukų, po galvos plovimo. Plaukų kaukę patartina laikyti 5 minutes, o tada gerai išskalauti plaukus.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.