Kietos odos kremas GEHWOL CALLUS CREAM 75 ml Išskleisti

Kietos odos kremas GEHWOL CALLUS CREAM 75 ml

10,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

GEHWOL MED Callus Cream kietą, sustorėjusią odą ploninantis kremas

Kietos odos kremas CALLUS CREAM pašalina nemaloniai sukietėjusias odos vietas per 28 dienas!

Pėdas saugantį kietos odos sluoksnį turime visi, o skausmingų trynių, nuospaudų, įtrūkusių odos vietų atsiranda tada, kai oda sustorėja daugiau nei reikia. Rinktinės, suderintos ir veiksmingos CALLUS CREAM veikliosios medžiagos veiksmingai ir saugiai pašalina suragėjusios odos perteklių: koncentruotas šlapalas, kurio veiksmingumą sustiprina natūralus šilko ekstraktas, glicerinas ir alantoinas susilpnina kietos odos tarpląstelinius ryšius. Dermatologinių tyrimų institute “proDERM“ (Hamburgas; Vokietija) metu nustatyta, kad šis kremas per trumpą laiką duoda stulbinamų rezul-tatų: visi bandžiusieji šį naują kremą nurodė, kad suragėjusios kietos odosperteklius sumažėjo jau po 5 dienų;             

83 % naudotojų pastebėjo, kad po 28 dienų sukietėjusios odos tepimo šiuo kremu šie visiškai išnyko ir padų odos raginis sluoksnis tapo normalus;     odos ultragarsiniai matavimai prieš testus ir po jų šiuos teiginius patvirtino – 96 % raginio odos sluoksnio išnyko.

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.