kojų ir pėdų priežiūros balzamas su vaistažolių aliejais, GEHWOL LEG BALM 125 ml Išskleisti

Kojų ir pėdų priežiūros balzamas su vaistažolių aliejais "LEG BALM" 125 ml

12,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

GEHWOL Leg Balm kojų ir pėdų priežiūros balzamas su įvairių vaistažolių eteriniais aliejais

Pavargusių kojų balzamas. Puoselėja ir atgaivina kojas.

GEHWOL LEG BALM yra neriebus, lengvai įsigeriantis į odą balzamas. Balzame yra biologiškai aktyvių sudėtinių dalių: alantoino, gaunamo iš žirginių kaštonų, bisabololio, gaunamo iš ramunėlių, hamamelio, gaunamo iš riešutmedžių, mentolio ir pantenolio, kurie ramina, išlygina, saugo, standina, puoselėja odą. Lengvas kojų masažas naudojant šį balzamą stiprina venas, stimuliuoja ir suteikia malonią atgaivą pavargusioms kojoms. Reguliariai naudojant šį balzamą sausa oda taps atspari ir graži, bus apsaugota nuo ankstyvo senėjimo, paraudimo ir tarpupirščių niežulio. Labai tinka atgaivinti kojas nėščiosioms, taip pat po ilgo pasivaikščiojimo ir stovėjimo.

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.