SOFT FEET kreminis kojų ir pėdų priežiūros losjonas, 500 ml Išskleisti

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Lotion kojų ir pėdų losjonas su hialurono rūgštimi, 500 ml

35,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Lotion - Kreminis kojų ir pėdų priežiūros losjonas

Kojų ir pėdų losjonas. Su hialiurono rūgštimi, vandens lelijų ir šilko ekstraktais. Ramina, astriguoja, glotnina ir drėkina odą.

Išskirtinis, prabangiai ir maloniai kvepiantis GEHWOL FUSSKRAFT SOFT FEET losjonas lengvai ir greitai įsigeria, suteikia ilgalaikį malonios gaivos pojūtį bei šilko švelnumą pėdoms ir kojoms, o taip pat atgaivina pavargusias ir apsunkusias kojas.

Vandens lelijos ramina ir patempia odą, šilko ekstraktas suteikia jai švelnumo, o hialurono rūgštis drėkina ir sulaiko drėgmę gilesniuose odos sluoksniuose.

Ekstraktai iš raudonųjų dumblių Palmaria palmate stimuliuoja apykaitą, nuima kojų nuovargį ir sunkumą, ir apsaugo nuo kapiliarų išsiplėtimo.

Avokado aliejus ir fitoskvalanas saugo odą nuo odos sausėjimo, trūkinėjimo ir pleiskanojimo, sumažina drėgmės netekimą.

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.