Atgaivinantis dieninis kremas su vit.C SPF 15, APIS RE-VIT C Išskleisti

Gaivinantis dieninis kremas su vit.C SPF 15 "RE-VIT C"

pristatymas 5-10 d.d.

13,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Skirtas pilkai, pavargusiai odai su matomomis raukšlelėmis, spalvos pakitimu ir išsiplėtusiomis poromis. Lengva ir labai intensyvi formulė suteiks daugybę ingredientų, kurių poveikį pamatysite jau po pirmo naudojimo. Rasite vitamino C, makadamijos aliejaus, monoi ir Abisinijos aliejaus derinį, taip pat taukmedžio sviestą, hialurono rūgštį, keramidus ir liposomas A bei E. Paskatinsite odą intensyviai atsinaujinti, maitinti ir drėkinti. Jūs gausite vadinamąjį "blykstės efektą", kurios dėka pašviesės bei papildomai pagerės odos atspalvis.

Veikliosios medžiagos: 

Vitaminas C - pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. Kovodamas su laisvaisiais radikalais, jis apsaugo nuo ląstelių pažeidimo ir odos senėjimo. Jis dalyvauja sintezuojant kolageną, kuris sandarina kraujagysles, padidina jų elastingumą, pagreitina gijimo procesą ir apsaugo nuo patinimų. Be to, jis teigiamai veikia mikrocirkuliaciją ir mažina odos eritemą.

Hialurono rūgštis - intensyviai drėkina.

Abisinijos aliejus - turi brangiųjų omega-3 nesočiųjų riebalų rūgščių. Puikiai drėkina odą.

Monoi aliejus - Taičio salų aliejus. Jis sujungia kokosų aliejaus priežiūros savybes su egzotišku gardijų gėlių kvapu. Tai puikiai drėkina ir maitina odą ir plaukus, suteikdama jiems egzotišką kvapą. Gardenia gėlių ekstraktas suteikia aliejui raminančių ir priešuždegiminių savybių.

Makadamijos aliejus - pasižymi unikaliomis regeneruojančiomis ir lyginančiomis savybėmis. Stangrina ir ramina odą. Stiprina natūralų apsauginį odos barjerą.

Taukmedžio sviestas - turi maitinamųjų ir regeneruojančiųjų savybių.

Keramidai - turi drėkinamąjį, apsauginį ir stangrinamąjį poveikį.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.