Sumažėjusi kaina! SYIS KREMAS "VITAMINŲ KOKTEILIS" 50 ML Išskleisti

VEIDO KREMAS "VITAMINŲ KOKTEILIS" 50 ML

Pristatymas 5-10 d.d.

7,00 €

su PVM.

9,21 € su PVM.

-24%

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Skirtas visų tipų odai, ypač rekomenduojamas sausai ir papilkėjusiai odai. Dėl lengvos formulės jis puikiai tinka makiažui. Taukmedžio sviesto ir saldžiųjų migdolų aliejaus kiekis užtikrina tinkamą drėkinimą ir išlygina odą. Kremas pagreitina gijimą, oda tampa elastingesnė. Vitaminai A, C ir E yra atsakingi už odos aprūpinimo krauju stiprinimą ir gerinimą, raminantis pantenolis ramina ir regeneruoja.
 
Veikliosios medžiagos:
 
Butyrospermum parkii (taukmedžio) sviestas
Taukmedžio sviestas pasižymi puikia priežiūra, aliejais ir drėkina. Jo dėka oda yra lygi ir švelni. Medžiagos, esančios karite svieste, pagreitina žaizdų, dirginimo ir uždegimo gijimą.
 
Tokoferilo acetatas
Vitaminas E, turintis antioksidacinį poveikį, slopina odos senėjimo procesą ir radikalų lipidų oksidavimąsi epidermyje ir dermoje. Tai atstato natūralų epidermio barjerą ir veiksmingai apsaugo nuo dirginimo.
 
Pantenolis
Pantenolis, provitaminas B5. Vitamino B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneraciją. Dėl to oda tampa lygi. Tai ingredientas, turintis gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį.

Prunus Amygdalus Dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus
Saldžiųjų migdolų aliejuje yra daug maistinių medžiagų, tokių kaip fitosteroliai, baltymai, lecitinas, mineralinės druskos ir vitaminai A, E, D ir B. Vitaminai A ir E atitolina senėjimo procesą, labai veikia odos elastingumą ir stangrumą. Kadangi vit. D apsaugo odą nuo kenksmingų išorinių veiksnių, o B grupės vitaminai užtikrina tinkamą ląstelių drėkinimą.
 
Retinilo palmitatas
Retinolis - pagrindinė vitamino A. forma. Ji atjaunina odą, stangrėja, skaistina ir regeneruoja epidermį. Tai pagerina odos tonusą, paryškina ją, pašalina spalvos pakitimus ir išlygina. Stangrina gyvą odos sluoksnį, stiprina kolageno skaidulas, kurių dėka atkuriamas jos elastingumas.
 
Askorbo rūgštis
Vitaminas C yra galingas antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais ir palaikantis apsaugą nuo saulės. Tai stimuliuoja kolageno sintezę, šviesina saulės pigmentacijos pokyčius ir slopina tirozinazės - fermento, atsakingo už melanino, odos pigmento, gamybą. Jis turi priešuždegiminių ir raminančių savybių, pagreitina odos gijimą. Tai mažina eritemą ir stiprina kraujagyslių sieneles. Tai pagreitina odos regeneraciją ir padeda sumažinti tamsius ratilus po akimis.
 
Talpa: 100 ml.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.