APIS kremas su slyvomis, 50ml Išskleisti

Vitaminų kremas sausai ir normaliai odai "HOME TERAPIS" 50ml

pristatymas 5-10d.d.

13,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Velvetinio efekto kremas apjungiantis 4 vaisių ekstraktus:

  • Kakadu slyvų ekstraktas - unikalus vaisius, žinomas kaip didžiausias vitamino C šaltinis pasaulyje. Padidina antioksidantų ląstelių gynybą, kad būtų geriau apsaugotos nuo oksidacinio streso. Šis vaisius yra antioksidantų šaltinis. Šie antioksidantai yra organinės vandeninės rūgštys: galo rūgštis, ellaginė rūgštis, taip pat folio rūgštis ir geležis. Australijos kakadu slyvos yra didžiausias vitamino C šaltinis didžiuliais kiekiais - 1000–500 mg / 100 g, tai yra bent 50 kartų daugiau nei apelsinuose. Iki šiol niekur pasaulyje nebuvo rasta turtingesnių vitamino C vaisių.
  • Vyšnių ekstraktas yra gausus vitaminų A ir C, pektinų ir antioksidantinį poveikį turinčių junginių šaltinis. Vyšnių vaisių ekstraktai sulėtina odos senėjimą, taip pat sugeria UVA ir UVB spindulius. Dėka vitaminų ir karotino, jie sulėtina raukšlių susidarymą.
  • Mango ekstraktas - apsaugo nuo priešlaikinio odos senėjimo, atkuria minkštumą, elastingumą ir elastingumą.
  • Goji uogų ekstraktas - turi nemažą kiekį polisacharidų, aminorūgščių ir vitaminų, todėl jis laikomas energiniu ir stimuliuojančiu komponentu, nes suteikia ląstelėms jėgos ir energijos, reikalingos medžiagų apykaitos procesams vykdyti. Dėl šios priežasties ląstelės gali lengviau atlikti savo funkcijas, todėl visa oda atrodo sveikesnė ir gražesnė.



Pamaitina, sudrėkina ir suteikia odai gyvybingumo. Intensyviai stimuliuoja ir skatina kolageno, elastino sintezę, atstato hidrolipidų pusiausvyrą. Padeda ilgam išlaikyti sveiką odos išvaizdą.

Tinka: normaliai ir sausai odai.

Kaip naudoti: tolygiai paskirstykite kremą ant veido, kaklo ir palikite įsigerti.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.