SYIS kremas veido masažui 200ml Išskleisti

SYIS kremas veido masažui 200ml

Pristatymas 5-10 d.d.

9,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Maitinamasis kremas veido masažui
Tinka visiems odos tipams. Praturtintas keturių tauriųjų aliejais- argano, makadamijos, avokadų aliejaus ir alyvuogių aliejaus, kurie suteikia odai lygumo ir tvirtumo. Jie papildo lipidų odą. Su vitaminu C ir E, turi antioksidacinį poveikį ir mažina odos senėjimo procesus. Turi malonų arbūzų kvapą.

Veikliosios medžiagos:
Kaolinas kaolinas švelniai valo ir maitina odą ir atgaivina. Pašalina negyvas odos ląsteles ir stimuliuoja audinių regeneraciją. Tai puikus reguliatorius riebalų sekrecijai, efektyviai apsaugo odą nuo dirginimo reiškinių, spartesnis gijimas ir raminantis poveikis. Sutraukia poras, ir giliai maitinantis, atstatantis ir švelnina odą.
 
Prunus cerasus ekstraktas
ekstraktas vyšnių kauliuko. Daug vitaminų A, B1, B2, C, K, PP, folio rūgšties, baltymų, riebalų, gliukozės, fruktozės, organinių rūgščių ir mineralų. Ekstraktas maitina ir ramina sudirgusią odą, regeneruoja ir drėkina. Atpalaiduoja kraujagyslių sieneles, lėtina senėjimo procesą odoje.
 

 
Pantenolis
pantenolis, provitaminas B5. Vitaminas B randamas kiekvienoje gyvoje ląstelėse odos ir plaukų. Turi priešuždegiminį ir antibakterinį poveikį, pagreitina regeneraciją epidermio. Drėkina ir ramina odą.
 
Argano aliejus
Argano aliejus stipriai stangrina odą.  Išlygina raukšles, maitina odą ir gerina jos tonusą.
 
avokadų aliejus
Avokadų aliejus turi iki 7 vitaminų A, B, D, E, H, K, PP, labai didelis kiekis nesočiųjų riebalų rūgščių, amino rūgščių ir baltymų.  Stipriai drėkina ir išlaiko drėgmę odoje, maitina ir veikia antialergiškai/
 
Naudojimas: Taikyti veido, kaklo ir iškirptės srities. Masažo paslaugai atlikti. 
Talpa: 200ml
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.