Laminavimo antakių ir blakstienų priemonė Nr3 FILLER 7ml Išskleisti

Laminavimo antakių ir blakstienų priemonė Nr3 FILLER 7ml

17,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Antakių ir blakstienų permatomo formulė CTR Filler #3 Filler #3 – baigiamasis antakių laminavimo procedūros etapas. Geriausia novatoriška priežiūros formulė! Jame yra daug mikroelementų, jis turi gydomųjų savybių ir suteikia plaukams sveiko žvilgesio nepažeidžiant jų strūktūros. Aktyvina ir stimuliuoja antakių ir blakstienų augimą ląstelių lygiu. Greitai įsigeria ir turi mažą molekulinę struktūrą, todėl leidžia įsiskverbti į plauko struktūrą ir normalizuoti PH.
Ph diapazonas: 4,5 - 5,0
Formulės nereikalauja skalavimo. 
Sudėtis: Vanduo, glicerinas, polisorbatas 20, ksantano derva, fenoksietanolis (ir) etilheksilglicerinas, hidroksipropilgliukonamidas (ir) hidroksipropilamonio gliukonatas, pantenolis, hidrolizuotas keratinas, pieno rūgštis, CI A19140.
Tik profesionaliam naudojimui.
Saugumo priemonės: vengti kontakto su akimis. Patekus į akis nedelsiant plauti akis gausiu vandens kiekiu ir kreiptis į gydytojus. Naudoti pirštines. Prieš naudojimą atlikti testą alergijai nustatyti. Nenaudoti ant pažeistos, paraudusios odos. Nenaudoti jei pasireiškia alerginė reakcija. Įvykus alerginei reakcijai būtina pasitarti su gydytoju. Nenaudoti metalinių įrankių. Laikytis naudojimosi instrukcija. Nenaudoti produkto pasibaigus jo galiojimo terminui. Išnaudoti produktą per 6 mėnesius nuo jos atidarymo.
Laikymo salygos: laikyti sausoje vietoje, nuo +5 iki +25 laipsnių temperatūroje. Vengti tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.