Anticeliulitinis kūno masažuoklis Išskleisti

Anticeliulitinis kūno masažuoklis

pristatymas 5-10 d.d.

60,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Šis daugiafunkcinis kūno masažuoklis turi įvairias programas, silikoninį masažo antgalį, ergonomišką formą ir neslidžią rankeną, kad būtų galima sureguliuoti masažo stiprumą ir galią. Masažuoklis sukurtas viso kūno, nugaros, kaklo, pilvo, rankų, šlaunų, kojų, celiulito masažui. Jie malšina skausmą ir raumenų įtampą, stiprina visą nugaros ir kūno raumenų sistemą. Masažas padeda atkurti tinkamą nervų jungčių funkciją ir pagerina medžiagų apykaitą. Tai gerina bendrą savijautą ir malšina stresą. Be to, jis skaido riebalinį audinį, mažina celiulitą, kurio dėka oda tampa tvirta ir lygi liečiant. Baterija veikia iki 2,5 valandos. Norėdami papildomai spausti raumenis, ji turi sulenktą galvą, leidžiančią stipriau spausti ir pasiekti dar gilesnes raumenų dalis.
Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, užtikrinančios kokybę, ilgaamžiškumą ir efektyvumą, kartu užtikrinant maksimalų gydomąjį poveikį. Pridedamus silikoninius antgalius po naudojimo galima lengvai nuplauti tekančiu vandeniu.


Privalumai:
- Gilus vibracijos masažas, kurio vibracijos dažnis yra nuo 4000 iki 5200 per minutę,
- Lanksti galva,
- Baterija laiko 2,5 valandos,
- Gerina kraujotaką,
- Mažina raumenų įtampą,
- Atpalaiduoja ir stimuliuoja raumenis.
- Tinkamas viso kūno masažavimui.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.