OKIS BROW Blond Profesionali hena, skirta antakių dažymui 5ml Išskleisti

OKIS BROW Blond Profesionali henna, skirta antakių dažymui 5ml

13,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Profesionali henna, skirta antakių dažymui, pasižyminti ilgalaikiu poveikiu

Spalva: OKIS BROW Henna BLOND yra šilta ir šviesi spalva. Puikiai tinka blondinėms. Jei norite, kad spalva būtų vėsesnė, galite pridėti brunetės atspalvio. 

Privalumai: - Ryškus rezultatas – dėl smulkiai išsklaidytos tekstūros  leidžia pigmentui gerai prasiskverbti į zoną ir sėkmingai padengia tokias problemas kaip tatuiruotės, tuštumos, tarpai ir persidengimai.
- Idealus efektas – puikiai nuspalvina ir padengia problemines vietas, Lengvai neutralizuoja nepageidaujamus šiltus atspalvius.
- Aiški spalvų gama - 3 atspalviai = 1000 derinių
- Lengva naudoti – smulkios dalelės leidžia greitai ir lengvai sumaišyti produktą
- Saugus klientui - mažas ursol kiekis iki 2,9%

 1 hena buteliuko 5 g pakanka iki 50-60 procedūrų

Naudojamas: 1.Antakių sritį nuvalykite OKIS BROW šampūnu.  2. Nemetaliniame inde sumaišykite heną su Aqua Henna tinkama proporcija. Henna turi būti kruopščiai sumaišyta iki vientisos masės. Kuo plonesnė hena, tuo šviesesnį atspalvį gausite, kuo tirštesnis mišinys, tuo tamsesnė spalva. Dirbkite su hena bent 2–3 sluoksniais.Plonai užtepkite naują sluoksnį ir palaukite kol išdžius, kad nesuliestumėte ankstesnio. 3. Rekomenduojama naudoti nuožulnius šepetėlius iš Henna asortimento iš OKIS BROW. 5. Kai hena išdžiūsta, užtepkite Henna Fix ir nuplaukite nuo odos sausą henos sluoksnį. Henna Fix iš karto neutralizuoja nepageidaujamą geltonumą, nuplaunami oranžiniai ir žali hena atspalviai.
Tinkamumo laikas: 2 metai arba 12 mėnesių nuo buteliuko atidarymo. Tūris: 5g
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.