Dažų likučių šalinimo nuo odos priemonė Wella Invigo Color Service Stain Remover 150 ml Išskleisti

Dažų likučių šalinimo nuo odos priemonė Wella Invigo Color Service Stain Remover 150 ml

13,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Wella Invigo Color Service Stain Remover specialios sudėties valiklis, skirtas pašalinti plaukų dažų likučius nuo odos. Puikiai pašalina permanentinių, pusiau permanentinių ir augalinių dažų dėmes nuo galvos odos. Lengvai pašalina net ir giliau įsigėrusius, tamsius dažus. Priemonė papildyta švelniomis sudėtinėmis dalimis, kurios nealergizuoja, nedirgina ir nesausina galvos odos. Valiklis sukurtas naudojant specialią formulę, kuri nepalieka ant odos riebumo ir kitokio nemalonaus pojūčio. Tai specialiai profesionaliam naudojimui sukurta priemonė, siekiant galutinai užbaigti dažymo procesą.

  

Naudojimas: suvilgykite priemone vatos gabalėlį ir naudokite ant plaukų dažais paveiktų odos vietų arba norint pašalinti plaukų dažų perteklių atsiradusį dažymo metu. Nenaudokite priemonės tiesiai iš buteliuko. Atidžiai nuplaukite vandeniu. Saugokite, kad nepatektų į akis. Patekus gausiai nuplauti šaltu vandeniu. Produktas nėra tinkamas plaukų spalvos pašalinimui, jo taip pat negalima naudoti, norint pašalinti dėmes iš drabužių. Būtina naudoti pirštines.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.