FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY Specjalistyczne ampułki wzmacniające do włosów osłabionych i wypadających 10x5ml Išskleisti

FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY Specialist stiprinimo ampulės silpniems ir slenkantiems plaukams 10x5ml

pristatymas 5-10 d.d.

18,98 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Speciali trichologinė linija - moderni galvos odos ir plaukų priežiūra Pristatome naujovišką trichologinę procedūrą, pagrįstą puikiai parinktais ingredientais. Tinka visų tipų galvos odai ir plaukams. Ypač rekomenduojama žmonėms, pastebėjusiems pastebimą plaukų būklės pablogėjimą. Mūsų naujoji trichologinė linija buvo sukurta susilpnėjusiems, retiems, ploniems, lėtai augantiems plaukams, linkusiems slinkti. Jį gali naudoti žmonės, kurių galvos oda ir plaukai yra pernelyg riebūs, taip pat tie, kurie turi problemų dėl sausumo. Stiprinančios ampulės, skirtos silpniems ir iškritusiems plaukams. Paskirtis: visų tipų galvos odai ir plaukams. Rekomenduojama ypač silpniems, retiems, ploniems, lėtai augantiems plaukams, linkusiems slinkti.

 
Veikliosios medžiagos: trichogenas, vitaminas B3, biolinas, D-pantenolis, kofeinas
 

 Poveikis: Stiprus ir intensyvus susilpnėjusių plaukų regeneravimas. Efektyvus jų nuostolių sumažinimas. Skatina naujų plaukų augimą. Naudojimas: ampulės turinį užtepkite ant galvos odos ir masažuokite. Negalima skalauti. Naudokite kasdien 21 dieną. Norint išlaikyti poveikį, rekomenduojama kas 2 mėnesius kartoti. Geriausi rezultatai pasiekiami naudojant specializuotą pilingą, šampūną ir TRYCHO CARE kaukę. Ampulės taip pat gali būti naudojamos naudojant mikrodatėlę mezoterapiją, naudojant dermapeną, arba naudojant mikrodatinę mezoterapiją, naudojant volelį.Tinka visų tipų galvos odai ir plaukams. Ypač rekomenduojama žmonėms, pastebėjusiems pastebimą plaukų būklės pablogėjimą. Mūsų naujoji trichologinė linija buvo sukurta susilpnėjusiems, retiems, ploniems, lėtai augantiems plaukams, linkusiems slinkti. Jį gali naudoti žmonės, kurių galvos oda ir plaukai yra pernelyg riebūs, taip pat tie, kurie turi problemų dėl sausumo. Stiprinančios ampulės, skirtos silpniems ir iškritusiems plaukams. Paskirtis: visų tipų galvos odai ir plaukams. Rekomenduojama ypač silpniems, retiems, ploniems, lėtai augantiems plaukams, linkusiems slinkti.

 

 Veikliosios medžiagos: trichogenas, vitaminas B3, biolinas, D-pantenolis, kofeinas Poveikis: Stiprina ir intensyviai silpnina plaukus. Efektyvus jų nuostolių sumažinimas. Skatina naujų plaukų augimą. Naudojimas: ampulės turinį tepkite ant galvos odos ir masažuokite. Negalima skalauti. 

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.