APIS Galvos odos šveitikli "TRICHOLOGICAL CARE" 80ml Išskleisti

Galvos odos šveitikli "TRICHOLOGICAL CARE" 80ml

pristatymas 5-10 d.d.

9,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Atgaivinkite ir išvalykite galvos odą. Šis pilingas užtikrins, kad jūsų galvos oda atsikratytų visų nešvarumų ir užsilikusio epidermio. Be to šveitiklis pagerins kraujotaką, drėkins ir sustiprins galvos odos ir plaukų būklę. Jo sudėtyje rasite daug vertingų ingredientų: bromelaino, karbamido, babassu, mėtų ekstrakto, ženšenio ir „Baicapil ™“ komplekso. Reguliariai naudokite, kad pasirūpintumėte odos būkle ir pagerintumėte veikliųjų medžiagų pasisavinimą, galvos odoje.


Indikacijos: visų tipų galvos odai ir plaukams.

Kontraindikacijos: padidėjęs jautrumas bet kuriai iš preparato sudedamųjų dalių. Nerekomenduojama kirpimo (dažymo) procedūrų atlikti maždaug 3 dienas po šveitimo.

Kaip naudoti: ant galvos odos užtepkite nedidelį kiekį šveitimo priemonės. Kruopščiai paskirstykite ant galvos paviršiaus. Palikite 5–10 minučių, tada nuplaukite šiltu vandeniu ir pereikite prie „Trichological Care“ šampūno. Rekomenduojama naudoti kartą per savaitę.

SAUGUMO ĮSPĖJIMAI: Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant nuplaukite vandeniu.

Tinka CURLY GIRL metodui (ingredientus rasite skiltyje "sudėtis").

Aqua, Cetearyl Alcohol & Stearalkonium Chloride & Behen-Trimonium Chloride & PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Urea, Bromelain, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Propanediol, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, D-panthenol, Mentha Arvensis Leaf Extract, Lactic Acid, Ginseng Root Extract, Arginine, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Parfum.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.