Plaukus tankinanti priemonė Milk Shake Energizing Blend Treatment 4x12ml Išskleisti

Plaukus tankinanti priemonė Milk Shake Energizing Blend Treatment 4x12ml

25,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Plaukus tankinantis losjonas veiksmingai stiprina, atkuria plonus ir retėjančius plaukus, suteikdamas jiems purumą ir žvilgesį. Priemonės sudėtyje yra specialus mišinys iš atrinktų natūraliai gautų ir stimuliuojamųjų veikliųjų medžiagų, kurios sąveikaudamos tarpusavyje įsigeria į plaukus ir veikia juos nuo pat šaknų.

Balzamo „Fioravanti“, natūraliai išgauto glicerolio, ryžių aliejus, pantenolio, arnikų ir natūralaus kamparo aliejus suteikia malonų ramybės ir atsipalaidavimo pojūtį, suvaldo besiveliančius plaukus ir suteikia jiems minkštumo, bet neapsunkina. Kamparo aliejus labai naudingas gerinant plaukų ląstelių aprūpinimą deguonimi ir svarbiausiomis maistinėmis medžiagomis, suteikia plaukams paklusnumo, minkština juos.  Ekologiški rozmarinų ir šalavijų ekstraktai itin efektyviai išplauna plaukus nuo įvairių ant jų susikaupusių formavimo priemonių likučių ir gerai atgaivina. Taip pat šis duetas pasirūpins, kad Jūsų plaukai žvilgėtų, būtų stiprūs ne tik iš vidaus, bet ir išorės. Milk Shake Energizing Blend Treatment 4x12ml  losjonas itin greitai įsigeria į plaukų folikulus ir užtikrina greitą vizualiai tankesnių ir puresnių plaukų įvaizdį.

Rekomenduojama naudoti kartu su kitomis Energizing Blend priemonėmis.

NAUDOJIMAS:
Įtrinti į galvos odą ir kelias minutes švelniai masažuoti sukamaisiais judesiais. Nenuskalauti. Siekiant geriausio rezultato, priemonę naudoti dukart per savaitę.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.