Gydanti plaukų terapija "HOT THERAPY" Išskleisti

Gydanti plaukų terapija "HOT THERAPY"

Šiuo metu produkto neturime

7,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Trijų pakopų procedūra skirta pažeistiems ir sausiems plaukams. Rinkinyje yra:

[1] Giliai regeneruojanti kaukė

Regeneruojanti, šildanti kaukė pažeistiems, trapiems ir sausiems plaukams. Veikiama šilumos, ji greitai ir efektyviai atkuria atšokusius plaukų žvynelius, suteikia jiems  elastingumo bei efektyviai primaitina. Praturtinta natūraliais aliejais - makadamijos, argano ir saldžiųjų migdolų, kurie drėkina, minkština ir apsaugo plaukus. Kokoso ir bambuko ekstraktai stipriai kondicionuoja ir stiprina plaukus bei neleidžia jiems lūžinėti.

[2] Drėkinamasis šampūnas

Šiuolaikinė šampūno formulė efektyviai plauna ir maitina plaukus. Natūralių kokosų ir bambuko ekstraktų dėka yra atkuriama optimali plaukų drėgmė ir sveiką išvaizda. Šiuolaikiniai kondicionavimo ingredientai suteikia plaukams gražų, natūraliai atrodantį blizgesį.

[3] Švelninantis kondicionierius

Gydymą papildo lengvas kondicionierius, praturtintas bambuko ekstraktu, kuriame yra daug vertingų ingredientų, tokių kaip amino rūgštys ir mineralai. Šios savybės sustiprina plauko šerdį ir apsaugo nuo pažeidimų. Kokosų ekstraktas maitina ir lygina plaukus, todėl juos lengva iššukuoti bei suformuoti.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.