APIS ODĄ ŠVIESINANTIS KONCENTRATAS DISCOLORATION STOP, 30ML Išskleisti

ODĄ ŠVIESINANTIS KONCENTRATAS "DISCOLORATION STOP" 30ML

Pristatymas 5-10 d.d.

16,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Priemonė užtikrina intensyvų šviesinantį poveikį. Skirta odai turinčiai netolygių tamsių dėmių, pigmentinių dėmių ir netolygų veido odos toną.

Kontentrato sudėtyje gausu novatoriškų, natūralių kompleksų - Melavoid ™ bei Darkout ™, agurkų ir greipfrutų ekstrakto.

 Melavoid ™ - tai ekstraktas iš Boerhaavia diffusa augalo šaknų. Ryškias savybes turinti veiklioji medžiaga veikia pradinius pigmentacijos mechanizmus, mažindama melanogenezės aktyvumą, lygina odos toną, mažina dėmių matomumą. Sumažina melanocitų susintetuoto pigmento kiekį 34%, nepažeidžiant jų gyvybingumo. Įrodytas „Melavoid ™“ veiksmingumas ir saugumas, mažinantis tirozinazės fermento sintezę ir aktyvumą bei paties melanino susidarymą, nepažeidžiant melanocitų gyvybingumo. „Melavoid ™“ taip pat sumažina dėmių, atsirandančių dėl įvairių tipų hiperpigmentacijos, skaičių.

Darkout ™ - tai išgrynintas Hypoxis Rooperi svogūnėlių ekstraktas. Išlygina odos spalvą.
Ekstraktas padeda pašviesinti odą ir suteikia jai spindėsio. Tai ideali veiklioji medžiaga, turinti šviesinamąjį poveikį, kuris sumažina melanino sintezę sinergetiškai mažindamas tirozinazės aktyvumą ir slopindamas tirozinazės ekspresiją 

Greipfrutų ekstraktas - prisotintas B, C, E, P vitaminų. Turi antibakterinių, sutraukiančių, valančių ir tonizuojančių savybių.

Agurkų ekstraktas - išlygina, švelniai pašviesina epidermio spalvą, apsaugo nuo uždegimo ir stangrina. 

Koncentratas sumažina melanogenezę, pašviesina ir išlygina odos tonusą, sumažina su amžiumi susijusių tamsių dėmių, spalvos pokyčių ir strazdanų matomumą. Be to sudėtyje yra dumblių ekstrakto, d-pantenolio ir kokosų aliejaus, kurie pagerina odos struktūrą, palaiko optimalų drėgmės lygį. Oda atgauna lygų toną, atodo sveikai.

Indikacijos: skirta odai, kurios spalva pasikeitė ir kurią reikia pašviesinti.

Kaip naudoti: tolygiai paskirstykite ploną koncentrato sluoksnį ant nuvalytos veido, kaklo ir dekolte srities odos ir leiskite priemonei įsigerti. Būtina suplakti prieš naudojant!

* gali būti įvestas naudojant ultragarsą, naudojant ultragarso gelį
* gali būti įvestas naudojant mezoterapijoje
* gali būti tepamas prieš kaukę ar veido kremą 

Talpa: 30ml

Gamintojas: Lenkija

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.