Dezinfekcinės servetėlės "CHEMISEPT WIPES MD" 100vnt. Išskleisti

Dezinfekcinės servetėlės "CHEMISEPT WIPES MD" 100vnt.

Translator
Translator
Translator
Dokumentus rasite skiltyje "PRIEDAI". Neturite galimybės atsispausdinti? Įsigykite dokumentų spausdinimą (0.50€) 

Detaliau

9,25 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Medicinos prietaisų ir paviršių greitosios dezinfekcijos servetėlės alkoholio pagrindu
CHEMISEPT WIPES MD – tai etanoliu impregnuota servetėle skirta greitoji neinvazinių medicinos prietaisų, alkoholiui atsparių medicinos prietaisų ir paviršių dezinfekavimo priemonė. Servetėlės tinkamos naudoti vietose, kur reikalinga reguliari ir greita dezinfekcija. Produkto sudėtyje nėra aldehidų, papildomų kvapiųjų medžiagų ir dažiklių. Servetėlėmis galima dezinfekuoti visus alkoholiui atsparius paviršius.
CHEMISEPT WIPES MD pasižymi plačiomis fungicidinėmis, baktericidinėmis ir virucidinėmis savybėmis, naikina Gram (+) ir Gram (-) bakterijas, virusus ir grybelius, įskaitant. Mycobacterium avium, Mycobacterium terrae, HBV, ŽIV, HCV, Vaccinia ir Rota ir kt.
Pagrindinis naudojimo būdas (-ai).
CHEMISEPT WIPES MD naudojamas greitam paviršių ir įrangos dezinfekavimui medicinos įstaigose, įskaitant ligonines, poliklinikas, šeimos gydytojų centrus, stomatologijos kabinetus ir kitas vietas, kur teikiama medicininė pagalba. Tinka naudoti ant visų, išskyrus akrilinius, drėgmei atsparius paviršius (medicinos prietaisų dėklai, neštuvai, imobilaizeriai, kėdžių užvalkalai, sienos ir kt.).
Papildomas naudojimo tipas (-ai).
CHEMISEPT WIPES MD taip pat naudojamas greitajai paviršių dezinfekcijai ugdymo ir ikimokyklinio ugdymo įstaigose, viešojo maitinimo ir maisto (mėsos, pieno, žuvies ir daržovių) perdirbimo įmonėse,
kirpyklose ir kosmetikos salonuose, viešbučiuose ir SPA centruose bei kitose vietose, kur keliami aukšti higienos reikalavimai, įskaitant maisto perdirbimo įmones, parduotuves, kavines ir kt. – paviršius, stalas, šaldytuvas,
vitrinų, svarstyklių ir įrangos dezinfekcijai; ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo įstaigose - greitam visų tipų paviršių ir įrangos dezinfekavimui; kirpyklose, kosmetikos salonuose - kosmetinės kėdės, stalai, kosmetikos įranga ir kt. paviršių dezinfekcija; kitur - greitam visų tipų paviršių ir įrangos dezinfekcijai CHEMISEPT WIPES MD gali būti naudojamas greitam rankų ir odos dezinfekavimui, tais atvejais, kai nėra skystų rankų ir odos dezinfekavimo priemonių.
Naudojimas
Atidarykite dangtelį, ištraukite servetėlę iki perforacijos vietos ir sustodami nuplėškite. Po naudojimo uždarykite dangtelį, kad dezinfekavimo priemonė neišdžiūtų. Dezinfekuojamą paviršių kruopščiai apdorokite drėgna servetėle. Ekspozicijos laikas 30 sekundžių

SAUGOS INSTRUKCIJOS: PAVOJUS! H225 - Labai degūs skystis ir garai.




Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.
Norėdami atsisiųsti priedus, turite prisijungti.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.