CUTASEPT F odos dezinfekantas, 250ml Išskleisti

CUTASEPT F odos dezinfekantas, 50ml

Dokumentus rasite skiltyje "PRIEDAI". Neturite galimybės atsispausdinti? Įsigykite dokumentų spausdinimą (0.50€)

Detaliau

4,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

%MCEPASTEBIN%Cutasept F odos ir rankų dezinfekcijai | CUTASEPT F

Odos dezinfekavimui prieš procedūras: injekcijas, kraujo ėmimą, kateterizavimą, punkcijas. Odos dezinfekavimui prieš invazines procedūras, esant smulkiems sužeidimams. Odos dezinfekavimui esant bakterinės ir grybelinės kilmės egzematozinėms infekcijoms. Prieš ir pooperaciniam odos apruošimui, higieninei ir chirurginei rankų dezinfekcijai. Tai pat tinka kojų ir avalynės dezinfekcijai

Veikliosios medžiagos: alkoholis, ketvirtinis amonio junginys.

Naudojimas:

Odos dezinfekcijai prieš injekcijas ir kraujo ėmimą - ekspozicija 15 sek. Injekcijos vietą gausiai sudrėkinti Cutasept F, nusausinti steriliu tamponu, iš naujo suvilgyti preparatu ir leisti odai nudžiūti. Išdžiūvimo laikas yra veikimo laikas. Prieš invazines procedūras, esant nedideliems sužeidimams, egzematozinėms bakterinės ar grybelinės kilmės infekcijoms - pilnai sudrėkinus dezinfekuojamą odos paviršių, palaikyti drėgmę ne mažiau 1 minutės.

Higieninė rankų dezinfekcija - sausas rankas sudrėkinti ir gerai įtrinti preparatu. Naudoti tiek preparato, kad rankos būtų drėgnos ne mažiau kaip 30 sekundžių.

Chirurginė rankų dezinfekcija - plaštakos ir dilbiai kruopščiai nuplaunami muilu ir vėsiu tekančiu vandeniu. Minkšti šepečiai naudojami, jeigu reikia, tik nagų plovimui. Dilbių plovimui galima naudoti kempinę. Gerai nuplovus muilo putas, plaštakas ir dilbius nusausinti vienkartine servetėle, ant nusausintos odos užpilama (užpurškiama) 5 ml Cutasept F, kuris (apie 2,5 min.) įtrinamas į odą kol išdžius. Dar kartą užpilama 5 ml preparato ir vėl įtrinama. Chirurginės rankų dezinfekcijos trukmė ne trumpesnė kaip 5 minutės.

Talpa: 50ml,

Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

Norėdami atsisiųsti priedus, turite prisijungti.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.