Nagų frezos antgalių rinkinys 5 vnt. IQ NAILS Išskleisti

Nagų frezos antgalių rinkinys 5 vnt. IQ NAILS

Šiuo metu produkto neturime

21,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Nagų frezos antgalių rinkinys 5 vnt. IQ NAILS


NR1. Karbido antgalis 
- efektyviai ir greitai susidoroja su hibridu, geliu ir akrilu ant natūralios ir sustiprintos plokštės, papildomai gražiai pakelia odeles. Mėgstamas Rytų stilistų, dirbti su juo – tikras malonumas!

NR.2 Deimantinis antgalis alyvuogė – dėl mažo skersmens leidžia dar giliau nustumti odeles ir tiksliau pašalinti plėvelę prie nago. Pjaustyklė idealiai tinka saugiai pakelti labai gležnas odeles. Tai yra būtina „dažymo po odelėmis“ technikoje.

NR.3 Ilga liepsnelė deimantinis antgalis– skirtas odelei pakelti, nuimti ir valyti iš apačios. Mėlyna juostos spalva rodo standartinę deimantinio antgalio gradaciją greitam darbui.

NR.4 Deimantinis antgalis burbuliukas – šis antgaliukas leidžia greitai, tiksliai pašalinti iškilusias odeles, nenaudojant kirpimo žirklučių. Mėlyna juosta rodo universalią angalio gradaciją.

NR.5 Deimantini antgalis statinaitė - skirta odelių šalinimui iš nagų srities (ypač storų ir sausų). Tai garantuoja greitą ir tikslų darbą.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.