Savaiminio įdegio rinkinys "THAT'SO" Išskleisti

Savaiminio įdegio rinkinys "THAT'SO"

59,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

THAT`SO ON THE GO DARK HEMP SAVAIMINIO ĮDEGIO PURŠKIKLIS SU KANAPĖMIS,125ML

Tamsaus įdegio, prieš odos senėjima kovojantis, daugiafunkcis bei puikiai drėkinantis įdegio purškiklis. Dvigubas efektas:

 

  1. Greitas įdegio efektas iš natūralaus bronzinio maistinio pigmento. (Lengvai nuplaunamas nuo odos su vandeniu ir muilu).
  2. Ilgai išliekantis įdegis, kuris patamsėja tarp 2 ir 3 valandų po aplikacijos (tuo metu reikia vengti sąlyčio su vandeniu). 

Mokslininkų sukurta formulė, priemonei leidžia suteikti odai sveikos ir natūraliai įdegusios odos atspalvį, be kenksmingų UV spindulių. Priemonė drėkina odą, puikiai tinka naudoti po vonios ar dušo. Nepalieka dėmių ar nemalonaus kvapo.





SUDĖTIS:

BRONZANTAS: Tai pigmentų mišinys, suteikiantis akimirksniu matomą įdegio efektą. Šie pigmentai naudojami ir maiste, todėl yra visiškai saugūs žmogaus odai.

DHA (Dihydroxyacetone): Tai pagrindinis savaiminio įdegio priemonių ingredientas išgaunamas iš cukranendrių. Garantuoja palaipsniui išryškėjantį ir nežalingą odai įdegį. 
Veikia paviršinį epidermio sluoksnį, kuris palaipsniui atsinaujina todėl įdegis ima pamažu sklaidytis.

KANAPIŲ VANDUO (kanapių sėklų ekstraktas): maitina ir minkština odą, gausu antioksidantų Omega-3 ir Omega-6, stiprių natūralių anti-senėjimo agentų.

MATRIXYLTM: efektyvus anti-senėjimo ingredientas, padedantis išlyginti raukšles ir pagerinantis odos tonusą bei elastingumą.

 

Momentinis bronzerio intensyvumas: Vidutinis
DHA: 6%

 BE PARABENŲ!


THAT`SO ĮDEGĮ PABRĖŽIANTIS LOSJONAS GLOWY GOLD 100ML




Intensyvaus švytėjimo suteikiantis kūno aliejus, kuris tobulai pabrėš ir išryškins įdegį. Itin lengva tekstūra, nepaliekanti riebaus pojūčio. Tinka veidui, kūnui, plaukams.


SUDĖTYJE:

KANAPIŲ ALIEJUS (Cannabis sativa seed oil):  Šiame aliejuje gausu Omega 3 ir Omega 6 antioksidantų bei natūralių anti-senėjimo komponentų. Kanapių aliejus pamaina ir suteikia odai nuostabaus  švelnumo.



RYŽIŲ ALIEJUS (Oryza sativa bran oil): pagrindinis šio aliejaus pranašumas- giliai drėkinantis poveikis. Taip yra dėl vitamino E ir riebiųjų rūgščių derinio, kuris suteikia sveiką spindesį ir šilkinį minkštumą. 

 

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.